LİSELİ KIZLARA BIÇAKLI SALDIRI 1 AĞIR YARALI

LİSELİ KIZLARA BIÇAKLI SALDIRI 1 AĞIR YARALI

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde, parkta gezerken iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan liseli genç kızlardan 17 yaşındaki E.I. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yanındaki arkadaşı 16 yaşındaki T.G. ise kaçarak, yaralanmaktan...

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde, parkta gezerken iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan liseli genç kızlardan 17 yaşındaki E.I. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yanındaki arkadaşı 16 yaşındaki T.G. ise kaçarak, yaralanmaktan kurtuldu.

YÜZLERİ MASKELİ 2 ERKEK SALDIRDI

Burhaniye Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki E.I., dün (Perşembe) öğle saatlerinde Ören sahilinde arkadaşı T.G. ile gezintiye çıktı. Sahil boyundaki bir parka gelen iki liseli kıza, iddiaya göre, arkalarından yaklaştıkları ileri sürülen, yüzlerini bez parçası ile örten iki erkeğin bıçaklı saldırısına uğradı.

BAŞINA SERT BİR CİSİMLE VURDULAR

T.G., panikle kaçarak canını kurtarırken, saldırganlara direnen E.I., boğuşma sırasında başına sert bir cisimle vurulup darp edilirken, omuzlarından da bıçakla yaralanandı. Genç kız, kanlar içinde kalırken iki saldırgan kaçtı. Durumu ağır olan E.I., çevredekilerin haber vermesi üzerine Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Olayın ardından Ören Polis Merkezi'ne sığınan T.G.'nin ifadesine başvuran polis, yüzlerini bez parçasıyla gizleyen iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı