LİSELİ GENÇ KIZ 4 GÜNDÜR KAYIP

LİSELİ GENÇ KIZ 4 GÜNDÜR KAYIP

Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi'nde oturan Metin Çiviler Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Safiye Turan, geçen pazartesi günü saat 06.20 sıralarında okula gitmek için evden çıktı


Mehmet ÇINAR/ANTALYA

ANTALYA'nın Aksu İlçesi'nde pazartesi sabahı okula gitmek üzere evden çıkan lise öğrencisi 17 yaşındaki Safiye Turan'dan, 4 gündür haber alınamıyor.

ÖĞLE YEMEĞİNİ BERABER YİYELİM MESAJI

Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi'nde oturan Metin Çiviler Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Safiye Turan, geçen pazartesi günü saat 06.20 sıralarında okula gitmek için evden çıktı. Annesi tarafından uğurlanan Turan'dan, otobüse bindikten sonra bir daha haber alınamadı. Kaçmış veya kaçırılmış olabileceği düşünülen kızın 1 gün önce okuldaki bazı kız arkadaşlarına, öğle yemeğini birlikte yemeleri için hazırlık yapmalarını istediği yönünde mesaj attığı ortaya çıktı. 

SINAV GÜNÜ OKULA GİTMEMİŞ

Baba Turgut Turan, pazartesi günü kızının sınava girmemesi üzerine öğretmeni tarafından arandığını ve Safiye'nin okula gelmediğinin bildirildiğini belirtti. Turgut Turan, öğretmenin telefonunun ardından kızını aradığını, ama telefonunun kapalı olduğunu ve hiçbir haber alamadıklarını söyledi. Sabah okul kıyafetleriyle kızının evden çıktığını anlatan Turgut Turan kızının bir sevgilisi olmadığını, derslerinde başarılı, okulunu aksatmayan bir öğrenci olduğunu ve hayatından endişe duyduklarını söyledi. 

BAŞKASININ TELEFONUYLA ARKADAŞINI ARAMIŞ

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na da kayıp başvurusunda bulunulan Safiye Turan için yapılan aramalara rağmen bir ize ulaşılamadı. Safiye Turan'ın, pazartesi günü bir kız arkadaşını otobüsteki bir kadının telefonundan "Kontörüm yok teyze arkadaşımı arayabilir miyim" diyerek aradığı ve otobüste olduğunu söylediği bilgisine ulaşıldı. Safiye Turan'ı arama çalışmaları sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı