LİSELİ GENÇ KIZ 2 AYDIR KAYIP

LİSELİ GENÇ KIZ 2 AYDIR KAYIP

ORDU’nun Gürgentepe İlçesi’nde lise öğrencisi 16 yaşındaki Songül Demir 2 aydır kayıp

 

ORDU’nun Gürgentepe İlçesi’nde lise öğrencisi 16 yaşındaki Songül Demir 2 aydır kayıp. Okula gitmek için ayrıldığını evine bir daha geri dönmeyen kızının hayatından endişe ettiğini belirten baba Hasan Demir, bulunması için yardım istedi.

EN KÜÇÜK BİR İZ BİLE YOK

Ordu'nun Gürgentepe İlçesi Işıktepe Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Songül Demir, Işıktepe Mahallesi’ndeki evinden 2 ay önce okula gitmek için ayrıldı. Genç kızın okul bitiminde akşam evine dönmemesi üzerine ailesi polise ve jandarmaya başvurdu. Yapılan arama çalışmalarında genç kızın izine ulaşılamadı.

Çiftçilik yapan 7 çocuk babası Hasan Demir, 2 aydır kızından bir haber alamadıklarını söyleyerek şöyle dedi:

TELEFON KAYDINDAN KORGAN İLÇESİ ÇIKIYOR

"Evladım sabah 'Okula gidiyorum’ diye evden ayrıldı. Eve gelmeyen kızımı aramaya başladık. Ancak ona ulaşamadım. En son güvenlik güçlerinden yardım istedik. Yapılan çalışmada kızımın o gün okula gitmediği belirlendi. Telefon sinyalinden en son Korgan İlçesi Çiftlik Mahallesi’nde bulunduğunu öğrendik. Ama, şimdi hiçbir bilgi edinemiyoruz. Kızım nerede hiçbir bilgi yok Artık hayatından endişe etmeye başladım. Ailece perişan bir vaziyetteyiz. Kızımın bulunması için yardım istiyorum."

 

Kaynak:Haber Kaynağı