LİMANDA ARACIYLA GÖSTERİ YAPARKEN DENİZE UÇTU

LİMANDA ARACIYLA GÖSTERİ YAPARKEN DENİZE UÇTU

İddiaya göre kullandığı otomobilin el freni çekerek drift yapmak istedi. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yat limanında bulunan tekne ile 2 sandalın üzerinden denize düştü

BURSA'nın Mudanya İlçesi Güzelyalı Yat Limanı’nda Yahya Semih B., iddiaya göre kullandığı otomobilin el freni çekerek drift yapmak istedi.

SON DAKİKADA KURTULDULAR

Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yat limanında bulunan tekne ile 2 sandalın üzerine düştü. Otomobilde bulunan 4 arkadaş, denize düşerken kapıları açarak denize atlayarak kurtuldular.

DRİFT YAPACAĞIM DERKEN

Bursa'dan Mudanya'ya gezmeye gelen daha sonra Güzelyalı Yat Limanında 16 JVG 77 plakalı otomobille el freni çekerek iddiaya göre drift yapan sürücü Yahya Semih B. otomobilin kontrolünü kaybetti. Araç kontrolden çıkıp denize düştü.

KIZLARA HAVA ATAYIM DERKEN

Limanda demirleyen 7,5 metrelik bir tekne ile 2 sandalın üzerine düşen otomobil, sandallarla birlikte 5 metre derinlikteki suya gömüldü. Sürücü Yahya Semih B., Özge Ç., Fatma Kardelen D. ve Neslican B. isimli 4 arkadaş aracın kapılarını açarak denize atladı. İhbar üzerine gelen Sahil güvenlik ekipleri denize atlayan 4 genci denizden çıkardı. Kazada şans eseri 4 gencin burnu bile kanamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Otomobil de daha sonra çekici ile denizden çıkarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı