LİDERLER NEREDE OY KULLANDI

LİDERLER NEREDE OY KULLANDI

Liderler nerede oy kullanacak

LİDERLER BU GÜN NEREDE OY KULLANACAKLAR

Yerel seçimlerde liderlerin oy kullanacakları adresler de belli oldu. Başbakan Erdoğan ve DSP Genel Başkanı Masum Türker İstanbul'da; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP lideri Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Ankara'da; BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ise Diyarbakır'da oy verecek.İşte hürriyet wb sitesinde yer alan haberin detayları.

GÜL, KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ ANKARA'DA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'da oy kullanacak. Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nün yakınındaki Çankaya İlkokulu’nda eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte sandık başında olacak. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları da aynı okulda oy kullanacak.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek de Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde oy verecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki Burhaniye İlköğretim Okulu'nda oy verecek.

Kaydını İstanbul'dan Ankara'ya aldıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Çukurambar, Arjantin İlköğretim Okulu'nda sandığa gidecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oy vereceği adres Ankara’daki Anıttepe ilkokulu. BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş da oyunu, Diyarbakır’da kullanacak.  

Kaynak:Haber Kaynağı