Lider'in Maçında Gezi Damgası Ve Rıdvan Dilmen'e Tepki

Lider'in Maçında Gezi Damgası Ve Rıdvan Dilmen'e Tepki

Süper ligin ilk yarısının son maçları bu gün Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 5-1 yendiği maçla sona erdi. Fenerbahçe ligin ilk yarısını 41 puan ve 43 gol ile tamamladı.

 Fenerbahçe Spor Kulübü Süper Ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. İlk yarısı golsüz geçen maçta ikinci devre Baroni'nin attığı penaltı golüyle gol perdesi açıldı. 52. dakikada gelen bu gole 7 dakika sonra Kayserispor Bobo ile cevap verdi. Golün şokunu erken atlatan Fenerbahçe 61. Dakikada Sow, 63. Dakikada M. Topal, 70'te Emenike ve 76'da Caner'in jeneriklik golüyle maçı 5-1 kazandı.

Asıl maça damgasını vuran ise Fenerbahçe taraftarıydı. 34. dakikada gelenekselleşen "Her yer Taksim Her yer Direniş" tezahuratının yerini "Her yer Rüşvet Her yer Yolsuzluk" tezahuratı aldı. Lig Tv teknisyenlerinin bu tezahuratlar sırasında mikrofonun sesini kısmasına da önlem alan taraftarlar yayıncı kuruluşun tahmin etmeyeceği zamanlarda "Hükümet İstifa", tezahuratlarını yaparak seslerini duyurmayı başardılar.

Maçtan sonra sosyal medyada Fenerbahçe adına tepki alan tek kişi ise Efsane Futbolcu Rıdvan Dilmen'di. Rıdvan Dilmen'in NtvSpor'da yaptığı yorumda; "3 Temmuz sürecinde Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan, herkesten fazla Fenerbahçelilik göstermiştir. Bildiğim için söylüyorum.Ben Fenerbahçeliyim.. İnsanlar bana gönül koyabilir ama Başbakanımızın şahsına karşı yapılan tezahüratları kınıyorum." dedi. Sosyal Medyada Rıdvan Dilmen'e tepkiler halen devam ediyor ve Fenerbahçe taraftarları hklı olarak şu soruları soruyor;

‏@olcifener 
Tamam da Rıdvan,  Başbakan "banka kurcaz" diyen Aziz Başkana itibar lazim diyip itibarsizlastirmadi mi? O zaman niye aciklama yapmadin ?

@metinsipahioglu
RTE çıksın dürüstçe anlatsın;kendi hatalarıyla birlikte. 3 Temmuz'u kim yaptı,niye izin verdi?Rıdvan ondan sonra konuşsun..

@Gece_FB 
Rıdvan şeytandı şimdi şeytanın avukatı

@papazincayiri 
"Gerekirse Rıdvan'sız bir dünya kurulur, biz de Aykut KOCAMAN der yola devam ederiz."

@SaadetAlim
İşine geldiğinde soğuyup işine geldiğinde ''Ben değil o yaptı'' demeyeceksin..
2,5 yıldır ömrümüzü kısalttın hacı efendi..

@24Gucoglu
10 Temmuz 2013'te Fenerbahçe taraftarına "Gerekirse mermi kullanabilirsiniz!" denildiğinde neredeydin Rıdvan Dilmen?

@BurcinAktukun
Çıkan oyuncu Hakan Şükür, giren oyuncu Rıdvan Dilmen!!

@EsraDulgar
Önce başbakan itiraf edecek .. Biz gerekeni yaparız

Taraftarlar Gezi Direnişi sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ı da unutmadılar ve dakikalarca onun için Vamos Bien'in bestelediği marşı söylediler. Gezi direnişine destek veren diğer takımların taraftarları da Twitter'dan Fenerbahçe taraftarlarına destek verdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı