LEZBİYEN CİNAYETİNDE 'KISKANÇLIK' İTİRAFI

LEZBİYEN CİNAYETİNDE 'KISKANÇLIK' İTİRAFI

Lezbiyen cinayetinde ‘kıskançlık’ itirafı Türkiye’de işlenen ilk lezbiyen cinayetinin faili Hülya Ceylan “Sevgilim Seher Demir bana ‘bir erkeğe ilgi duymaya başladım’ deyince kıskançlık krizine girdim” dedi.

İSTANBUL Esenyurt’ta önceki polisi arayan Hülya Ceylan isimli genç kadın, sevgilisini öldürdüğünü söyleyerek polise teslim olmak istedi. Genç kızın adresi vermesi üzerine olay yerine giden polis belirtilen dairede Seher Demir (21) isimli genç kızı yerde kanlar içinde yatarken buldu. Polisler ilk etapta genç kızın bir erkek tarafından öldürmüş olabileceğini düşündü. Ancak Hülya Ceylan’ın itirafı üzerine şaşkına döndü. Soğukkanlıydı..

Katil zanlısı 26 yaşındaki Hülya Ceylan, polise iddialara göre Seher Demir ile 6 ay önce tanıştığını ve aralarında lezbiyen ilişki olduğunu söyledi.Ceylan, olay günü genç kız ile birlikte ablasının evine geldiklerini ve ilişkiye girdiklerini anlattı.

Vatan'ın haberine göre; zanlının, kız arkadaşının ilişkiden sonra kendisine “bir erkeğe ilgi duyuyorum. Artık seninle ilişkimi bitirmek istiyorum” demesi üzerine kıskançlık krizine girerek sevgilisini bıçakladığını sözlü olarak itiraf ettiği öğrenildi. İlk olarak Esenyurt Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen Ceylan, buradan da sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Ceylan burada susma hakkını kullandı. Polis Ceylan’ın kullandığı bıçağı da evde yaptığı aramada buldu. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne çıkartılan Hülya Ceylan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soğukkanlı olduğu görülen Hülya C.’nin ailesi ise gözyaşlarına hakim olamadı.