LEZBİYEN ÇİFT GENÇ KIZI BÖYLE ÖLDÜRDÜ

LEZBİYEN ÇİFT GENÇ KIZI BÖYLE ÖLDÜRDÜ

Yüzlerce kez bıçakladılar.

ABD’de henüz 16 yaşında öldürülen Skylar Neese cinayetine ilişkin tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı. Bunda göre genç kızı 2 kız arkadaşı öldüresiye bıçakladıktan cesedini sonra ormana attı.

Korkunç cinayet 2012 yılında işlendi. 16 yaşındaki Skylar Neese 17 yaşındaki Rachel Shoaf ve 16 yaşındaki Sheila Eddy tarafından vahşice öldürüldü.

Genç kızı arkadaşları öldürdü

İki genç kız arkadaşları Skylar’ı yüzlerce kez bıçakladı. Ardından Pennsylvania ormanına genç kızın cansız bedenini attılar.

Birinci derece cinayetten yargılanan Rachel Shoaf ve Sheila Eddy’nin cinayeti işleme sebebi ise 2 genç kıza arasındaki lezbiyen ilişki. Çünkü kurban Skylar iki kız arkadaşını seks yaparken görmüştü.

Açığa çıkan lezbiyen ilişkilerini herkesin duymasından korkan Rachel ve Sheila da vahşice arkadaşlarını öldürdü.

Skylar’ın annesi ise kızının birçok gay ve lezbiyen arkadaşı olduğunu bu durumu asla onların yüzüne vuracak biri olmadığını söylüyor.

Amerika’nın konuştuğu bu dehşet verici cinayetle ilgili bir kitap bile yazıldı.

Milliyet'in haberine göre; cinayeti işleyen Rachel Shoaf 30 yıl ve Sheila Eddy ise ömür boyu hapse mahkum oldu. Ancak 2 genç kız 30’lu yaşlarına gelene kadar bir sorun çıkarmazlarsa iyi halden salıverilmeleri de söz konusu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı