LEMAN SAM'DAN ARINÇ'A YANIT

LEMAN SAM'DAN ARINÇ'A YANIT

"Her meslekten tanınmış insanların bir kısmı çeşitli nedenlerle susuyor, çoğunluğu ise tribünlere oynuyor, bu yüzden ben topun ağzındayım"

Ünlü ses sanatçısı Leman Sam’ın, Kurban kesimi ile IŞİD'i ilişkilendirmesiyle ilgili yorumunu ağır bir dille eleştiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve  AKP’li vekil Gökcel Enç'e cevap verdi. Cumhuriyet'in haberine göre, Sam, kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Her meslekten tanınmış insanların bir kısmı çeşitli nedenlerle susuyor, çoğunluğu ise tribünlere oynuyor, bu yüzden ben topun ağzındayım" ifadesini kullandı. Sam benzetmesi ile bir çok kesimlerden tepki almıştı ancak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptığı açıklama ile Leman Sam'a tepkiler tehditlere dönüşmüştü.

FİKRİNİ SÖYLEYEN SAM'IN LİNÇ EDİLMESİNE KİMSE TEPKİ GÖSTERMEDİ

Leman Sam geçtiğimiz günlerde (4 Ekim Cumartesi) “Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır” demişti. Sam'ın bu sözleri üzerine AKP’li vekil Gökcel Ençve Bülent Arınç, Leman Sam’ın yorumunu kınadıklarını söylediler. Arınç, Leman Sam için “Zavallı, iffeti yozlaşmış, edepten yoksun” ifadelerini kullandı. Leman Sam bu eleştirilere Twitter hesabından yanıt verdi. Sam'ın kendisini açıkça hedef gösteren Başbakan yardımcısı Bülent Arınça yönelik tweetleri şöyle:

leman-sam-tweet.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı