KUZEYİN EN GÜZEL KIZI SEÇİLDİ

KUZEYİN EN GÜZEL KIZI SEÇİLDİ

Almanya'nın Oldenburg kentinde düzenlenen, Kuzey Almanya'nın en güzel kızı yarışmasını 17 yaşındaki Şifa Çakarer kazandı.

Kuzey Almanya'nın Oldenburg kentinde Kuzeyin en güzel kızı yarışması düzenlendi. 12 Ocak'da Wechloy Famila isimli alışveriş merkezinde düzenlenen yarışmayı Oldenburg kentinde yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Şifa Çakarer kazandı. 12 bayanın yer aldığı güzellik yarışmasını kazanan Çakarer; 23 Şubat'da Europa Park'da düzenlenecek Almanya Güzellik yarışmasına katılmaya hak kazandı. Şifa Çakarer'in birinci olduğu yarışmada ikinciliği 23 yaşındaki Lena Broder, üçüncülüğü ise 27 yaşındaki Jenna Klotz elde etti. 

ALMANYA GÜZELİ OLMAK İSTİYORUM

Oldenburg'da lise 10. sınıfta okuyan Şifa Çakarer, hedefinin Almanya güzeli seçilmek olduğunu dile getirdi. Yarışmada çok güzel ve sarışın kızların olduğunu, tek Türk yarışmacının da kendisi olduğunu anlatan Çakarer, "Birinci olduğum için çok mutluyum. İnanın o kadar sarışın arasından esmer olarak birinci olmam beni de şaşırttı. Zor olanı başardım. Bundan sonra Almanya güzeli seçilmek istiyorum“ dedi.

FORMUNU BALE YAPARAK KORUYOR

Bale yaptığını, sporu çok sevdiğini vurgulayan Çakarer, "Formumu bale ve spor yaparak koruyorum. Şubat ayının başında diğer eyalet güzelleriyle birlikte 10 günlük İspanya kampına gideceğiz. Kendime güveniyorum. Eğer şansımda yardımcı olursa bir ilki başarmak istiyorum“ diye konuştu. 

KIZLAR KISKANIYOR

Şifa'nın annesi Neslihan Çakarer, kraliçe seçilen kızıyla gurur duyduğunu söyledi. Kızının modacı olmayı hedeflediğini, Almanca, İngilizce ve Fransızca bildiğini vurgulayan Çakarer, "Kraliçe seçilen kızım Oldenburg'da tanınan bir sima oldu. Okuldaki arkadaşları artık onu kıskanmaya başladı. Bu nedenle sıkıntılı. Birinci olması bir mucize. Çünkü çok güzel kızlar vardı. Ben sarışınlardan birisi olur diyordum“ dedi.

Güvenlik şirketi sahibi olan Neslihan Çakarer, kızına da özel bir güvenlikçi tuttu. Çakarer, "Kızım bundan sonra güvenlik altındadır“ diye bilgi verdi.