KUŞTEPE'DE BİR ÇOCUĞA CİNSEL SALDIRI İDDİASI

KUŞTEPE'DE BİR ÇOCUĞA CİNSEL SALDIRI İDDİASI

Olaylara polis müdahale etti

Şişli Kuştepe'de bir çocuğa cinsel saldırı iddiası üzerine mahallede gerginlik yaşandı. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheliyi karakoldan almak isteyen mahalleliyle polis arasında olaylar çıktı. Bu sırada mahalleli olayları izleyen bir basın aracına da saldırdı. Saldırıda kameraman ile şoför darp edilerek yaralandı.

Şişli, Kuştepe'de mahalleli arasında olay, 'Uyuşturucu kullanan kişilerin 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu' şeklinde kulaktan kulağa yayıldı. Konuyla ilgili polis tarafından gözaltına alınan bir kişiyi karakoldan almak isteyen mahalleliyle polis arasında saatlerce süren çatışma yaşandı. Mahalleli polise taş ve sopalarla saldırdı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli zırhlı araçla polis tarafından olay yerinden götürüldü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi biber gazı sıkarak grubu dağıttı. Bu sırada gazdan etkilenen çok sayıda kişi de ambulanslarla hastaneye götürüldü.

BASIN ARACINA LİNÇ GİRİŞİMİ

Olayı duyan basın mensupları da Kuştepe Mahallesi'ne gitti. Çatışmanın ortasında kalan Cihan Haber Ajansı haber ekibine mahalleli saldırdı. Mahalle sakinleri polis aracı sandıkları, basın aracının etrafını sardı. Elleri sopalı kişilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 40 kişi, araç sürücüsü Ş.Ş. ve kameraman A.U.'yu linç etmek istedi. Basın aracından indirilen kameran ve şoför darp edildi. Kalabalığın arasından çıkarak esnafa sığınan Ş.Ş. ile A.U. taksiyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Darp edilen kameraman ile şoförün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı