KURBAN TAŞIYAN TIR DEVRİLDİ

KURBAN TAŞIYAN TIR DEVRİLDİ

İşte ayrıntılar

Büyükbaş kurbanlık taşıyan bir TIR Uşak’ta devrildi. Kaza sonucu 3 kişi yaralandı. 1 büyükbaş hayvan olay yerinde telef oldu, biri de kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Yozgat'tan İzmir'e kurbanlık büyükbaş hayvan taşıyan 66 LT 967 plakalı TIR’ın sürücüsü Hasan Uğuz’un (48) Huzur Park önünde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kullandığı TIR devrildi. Haberler.com’un haberine göre; kazada sürücü Uğuz ile TIR'da bulunan 66 yaşındaki Yusuf Yazgan ve 23 yaşındaki Burak Tansel hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TIR'da bulunan 29 büyükbaş hayvandan 1'i olay yerinde telef olurken, 1'i de acilen kesildi. Olay yerinden kaçan diğer hayvanlar vatandaşlar ve emniyet güçleri tarafından yakalanırken, 2 büyükbaş hayvanın kayıp olduğu, yaralı olan bazı hayvanlarında mezbahaneye gönderilerek kesileceği öğrenildi.

Kaza nedeni ile Uşak-İzmir karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlanmak durumunda kaldı. Devrilen TIR’ın yoldan çekilmesinin ardından ulaşım tekrar normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı