KURAN AYETLERİ İLE DALGA GEÇMİŞLER

KURAN AYETLERİ İLE DALGA GEÇMİŞLER

Twitter hesabından sabahları Kuran ayetleri paylaşma adeti olan Egemen Bağış'ın bu ayetlerle ilgili olduğu anlaşılan

EGEMEN BAĞIŞ'IN YENİ SES KAYDI BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Bu gün Egemen Bağış ile Reza Zarrab arasında geçtiği iddia edilen para trafiği ses kaydının ardından az önce internete sızdırılan çok vahim iddilar içeren yeni bir ses kaydı çıktı. Twitter hesabından sabahları Kuran ayetleri paylaşma adeti olan Egemen Bağış'ın bu ayetlerle ilgili olduğu anlaşılan ve Gazeteci metehan demir ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde alay etmelere kadar giden vahim iddilar Türkiye gündeminde bomba etkisi yarattı. Eğer iddilar doğruysa AKP tabanında büyük yankılar uyandıracak cinsinden.

KİTAPCIK YOK LAN GOOGLE GİR

 Bağış'ın 'Ben her cuma bir ayet sallıyorum' sözlerine ses kaydına göre Demir 'Senin elinde kitapçık (Kuran-ı Kerim) var ordan sallıyorsun' yanıtını veriyor. Yine iddiaya göre Bağış ise şu yanıtı veriyor: 'Kitapçık yok lan, google'a gir. Kuran'da atıyorum kardeşlik, Kuran'da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan bir tane salla gitsin' İşte konuşma kaydında iddiaya göre Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu ardından istifa etmek zorunda kalan eski AB Bakanı Egemen Bağış ve Gazeteci Metehan Demir arasında geçen ve dindar kişilerin inanışlarını gerçek anlamda rencide edebilecek konuşmanın sadece bir bölümü bu içeriği taşıyor.

Yine vahim iddilar içeren ses kaydında Metehan Demir' e ait olduğu öne sürülen ses aynen şunları söylüyor. 'Allah'ın Egemen Bağış'tan bir ayet insede bende onu RT etsem' ve Bakara Suresi ile dalga geçen 'Her kim ki Egemen Bağış'ı sevmez, Allah en kısa zamanda onun belasını verir, Bakara 159' sözleri konuşanların inanan insanların, bu paylaşımları RT etmelerini bile alay konusu haline getiriyor.

 BAKARA MAKARA

 Metehan Demir'e ait olduğu öne sürülen sesin, 'Bu Bakara iyi ya' sözlerine Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen sesin yanıtı ise daha da bir vahim cümleden oluşuyor. O ses gülerek 'Makara' yanıtını veriyor.

BÜYÜK TEPKİLERE NEDEN OLACAK SES KAYDI

Haberimizi yayına vermemizden yaklaşık bir saat önce yine "Başçalan" hesabından internete servis edilen bu haberin ses kaydına ulaşmak için "Egemen Bağış Kuran" kelimelerini google.com adresine yazmak yeterli oluyor. Dinlediğimizde toplumda büyük bir infial yaratacağını düşündüğümüz bu kaydı yayınlamama kararı aldık. Tüm dünyada ki Müslümanların, İslam dinini kutsal kitabı Kuran ayetlerine karşı hassasiyetini düşünürsek, en doğru karar bu konuşmaların yayınlanması sakıncasının okurlarımız tarafından anlayışla karşılanacağını düşünüyoruz.

İŞTE EGEMEN BAĞIŞ'IN O TWEET MESAJLARI

enam.jpg

NAMAZLI TWEETegemen.jpg

İŞTE O HAYIRLI CUMALAR TWEETİ

1969297_642597392476991_793749_n.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı