Kupa finali sonrası kaza:2 ölü!

Kupa finali sonrası kaza:2 ölü!

ANKARA’da dün akşam Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen bordo mavili taraftarları taşıyan otomobil, Giresun'un Görele ilçesinde bir TIR’a arkadan çarptı.

Kazada 23 yaşındaki Şeref Vanlıoğlu ile aynı yaştaki Sefer Hasan Köse hayatını kaybetti. Kazada 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Karadeniz Sahil Yolu Görele ilçesi geçişindeki Hayrullah Koç Parkı mevkinde bu sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Trabzon yönüne gitmekte olan 23 yaşındaki Ercan Mollahüseyinoğlu’nun kullandığı 61 FC 956 plakalı otomobil, önünde seyretmekte olan 54 KR 433 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Kazada araçta bulunan Şeref Vanlıoğlu ile Sefer Hasan Köse olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Ercan Mollahüseyinoğlu ile Engin Albayrak, Fatih Kalyon ve Eyüp Vanlıoğlu yaralandı. Yaralılar Görele ve Giresun Devlet Hastanesi ile Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Giresun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 23 yaşındaki Fatih Kalyon’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Gençlerin, Ankara'da dün gece oynanan kupa maçı sonrasında Trabzon'a dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Ankara'dan dönen taraftarların kaza geçirmesi sonrasında Trabzonspor Kulübü de internet sitesinden açıklama yaptı. Açıklamada, "Takımımız ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen taraftarlarımızı taşıyan aracın Giresun’un Görele ilçesinde kaza yapması sonucu 2 taraftarımızın öldüğü, 4 taraftarımızın yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada hayatını kaybeden 23 yaşındaki taraftarlarımız Şerafettin Vanlıoğlu ve Sefer Hasan Köse’ye Yüce Allah’tan rahmet, yaralanan Engin Albayrak, Fatih Kalyon, Eyüp Vanlıoğlu ve Ercan Mollahüseyinoğlu’na geçmiş olsun, hayatını kaybeden kaybeden taraftarlarımızın ailelerine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz" denildi.