"KÜÇÜK EMRAHLIK YAPACAKSAN GİT KENARDA AĞLA"

"KÜÇÜK EMRAHLIK YAPACAKSAN GİT KENARDA AĞLA"

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Meral Akşener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Ya adam gibi bu ülkeyi yönet kardeşim ya...

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Meral Akşener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Ya adam gibi bu ülkeyi yönet kardeşim ya da Küçük Emrahlık yapacaksan git kenarda ağla" dedi.

MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Antalya'da partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Kepez İlçe Belediye Başkan Adayı Murat Dinç'in Kepez Belediyesi karşısına kurduğu kıl çadırda partililerle sohbet eden Meral Akşener, çıktığı masanın üzerinden konuşma yaptı. Buradan Arapsuyu Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermese geçen Akşener, standları dolaştı ve ürünleri inceledi.

'BAŞBAKAN'IN UÇAN KUŞTAN HABERİ VAR'

Sonrasında 'Kapalı Yol' olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'nde esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Akşener'in son durağı Aksu İlçesi oldu. Burada düzenlenen toplantıda konuşan ve 2B sorununa değinen TBMM Başkanvekili Akşener, "11 yıldır Başbakan'ın uçan kuştan haberi var, İstanbul'un bütün kupon arazilerini arkadaş biliyor. Ama her daim mağdur. Her seferinde bir Küçük Emrah tavrı üzerinde. Bıktık yani. Dolayısıyla ya adam gibi bu ülkeyi yönet kardeşim ya da Küçük Emrahlık yapacaksan git kenarda ağla" dedi.

 

Meral Akşener Başbakana Seslendi:

Meral Akşener Başbakana Seslendi:

Meral Akşener Başbakana Seslendi:

Kaynak:Haber Kaynağı