KÖYE İNEN AÇ KURTLAR GÖRÜNTÜLENDİ

KÖYE İNEN AÇ KURTLAR GÖRÜNTÜLENDİ

.İlçeye bağlı Köklü Köyü'nde oturan emekli İsmail Yılmaz,...

BARTIN'ın Ulus İlçesi'nde, ormanda kar nedeniyle yiyecek bulamayınca köye inen kurtlar, sabah namazına kalkan 53 yaşındaki İsmail Yılmaz tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

BAHÇEYE KADAR YAKLAŞTILAR

İlçeye bağlı Köklü Köyü'nde oturan emekli İsmail Yılmaz, sabah namazını kıldıktan sonra balkona çıktığında evine yaklaşık 100 metre uzaklıkta gezinen 2 kurt gördü. Yılmaz, evinin bahçesine kadar yaklaşan kurtları cep telefonu ile görüntüledi. 2 kurt, bir süre evin çevresinde karların üzerinde gezindikten sonra tekrar ormana yönelerek gözden kayboldu.

İLK KEZ GÖRÜYORUM

Yılmaz, kurtLarın görüntüsünü, 'Bugün 20 Şubat 2015. Az önce balkonumdan kurtların görüntüsünü aldım' notuyla Facebook sayfasında paylaştı. İsmail Yılmaz, ilk kez kurtların köye indiğini gördüğünü söyledi. Yılmaz, şöyle konuştu:

KURTLARI CANLI GÖRDÜM

"Hayatımda ilk kez kurtları canlı gördüm. Muhtemelen karda aç kaldıkları için evimin bahçesine kadar geldiler. Eve de 100 metre kadar yaklaştılar. Sanırım 'çulluk' denilen kuşları kovalıyorlardı. Yaklaşık 40 dakika buralarda gezindiler. Doğrusu biraz heyecanlandım. Hep belgesellerde izlerdik. Gerçeğine ilk kez şahit oldum."

Kaynak:Haber Kaynağı