KÖYE GİTMEK İSTEMEYEN HAMİLE KARISINI ARABAYLA EZDİ

KÖYE GİTMEK İSTEMEYEN HAMİLE KARISINI ARABAYLA EZDİ

"Beni çiğnemeden gidemezsin" dedi...

Aksaray'da 6 aylık hamile 27 yaşındaki 1 çocuk annesi Fadimana Çar, köye gitmek istemediği için tartıştığı dini nikahla birlikte yaşadığı 30 yaşındaki Mehmet Avan tarafından otomobille ezildi.

Ayaklarından ezilen ve hastanede tedavi altına alınan kadının ve karnındaki bebeğin iyi olduğu öğrenildi. Polis, kayıplara karışan Avan'ı, yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. Olay, dün saat 22.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre işsiz Mehmet Avan, birlikte yaşadığı Fadimana Çar'a, ziyaret için köye gitmek istediklerini söyledi. Çar da kabul etmedi. Bunun üzerine çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Mehmet Avan, 1.5 yaşındaki kızı Kardelen Avan'ı, yanına alıp, otomobiliyle köye gitmek üzere yol çıkmak istedi. İddiaya göre Çar da otomobilin önüne geçerek, "Kızımı nereye götürüyorsun. Beni çiğnemeden gidemezsin"dedi. Avan da, otomobili Çar'ın üzerine doğru hareket ettirdi. Bu sırada Çar yere düştü. Avan da 68 AH 712 plakalı otomobiliyle yere düşen Çar'ın ayaklarını ezip kaçtı. 6 aylık hamile olan Çar'ın yardım çığlıklarına komşuları yetişti. Çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çar, burada yapılan tedavinin ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Çar'ın ve karnındaki bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"KOCAM BENİ SÜREKLİ DÖVÜYOR"

Mehmet Avan'ın sürekli kendisini dövdüğünü öne süren Fadimana Çar, "Kocam beni sürekli dövüyor. Dün akşam yine köye gitmek istedi. Bende gitmek istemedim. Beni dövdü, daha sonra 1.5 yaşındaki kızımı otomobile bindirerek gitmek istedi. Bende otomobilin önüne geçtim. 'Kızımı nereye götürüyorsun. Beni çiğnemeden gidemezsin' dedim. Kocamda otomobille beni ezerek gitti." dedi. Polis, 1.5 yaşındaki kızıyla kayıplara karışan Mehmet Avan'ın yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı