KÖŞK KARANLIK TWİTTER HESAPLARINI DEŞİFRE ETTİ

KÖŞK KARANLIK TWİTTER HESAPLARINI DEŞİFRE ETTİ

Hesapları parti içinde kamuoyunun yakından tanıdığı bazı danışmanlar yürütüyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında karalama kampanyası yürüten ve AKP içinden yönetildiği iddia edilen Twitter hesaplarını Köşk deşifre etti. Zaman'ın haberine göre bu sahte hesapları kullanan gerçek isimler, çeşitli görüşmelerde ilgili yerlere iletildi fakat bir sonuç alınamadı.

Zaman'da yer alan haber şöyle;

Gül’e karşı yürütülen linç kampanyasının başını ...başı E., .. Kulis ve ...efendi isimli hesaplar çekiyor. Edinilen bilgilere göre, hesapları parti içinde kamuoyunun yakından tanıdığı bazı danışmanlar yürütüyor. Yine bir cumhurbaşkanlığı personelinin de ‘Köşk’teki paralelci’lerle ilgili yazılan mesajlarla ilişkili olduğu iddia ediliyor. Söz konusu hesaplarda Abdullah Gül, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi’ye gönderdiği tebrik mesajından, Gezi olayları sürecindeki duruşuna kadar birçok konuda sert cümlelerle eleştiriliyor. Kimi zaman bu eleştiriler hakaret boyutuna varıyor. Yine aynı hesaplarda Gül’ün AKP’ye geri dönüş yolunun kapalı olduğuna dair de mesajlar veriliyor.

Aynı hesaplar geçtiğimiz akşam da Köşk’te verilen resepsiyona Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu ve Today’s Zaman Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt’un davet edilmesi nedeniyle, Gül ve danışmanlarına yine çok ağır ifadelerle yüklendi.

Bu hesaplarda kimi zaman da operasyon bilgileri paylaşılıyor. Kamuoyu, polislere sahur vaktinde yapılan operasyonu ilk olarak Twitter’dan öğrenmişti. Söz konusu operasyon ilk olarak saatler öncesinden Başbakan Tayyip Erdoğan’ın bir danışmanına ait olduğu iddia edilen Beyefendi hesabından duyurulmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı