KORKUNÇ KAZA AİLE DRAMINI ORTAYA ÇIKARDI!

KORKUNÇ KAZA AİLE DRAMINI ORTAYA ÇIKARDI!

Bebeğini kucağından düşürdü ve…

Antalya'da bir yakınının kullandığı motosikletle 3 çocuğuyla binerek hastaneye giden Rukiye Satmaz, park halindeki bir aracın kapısının açılmasıyla dengesini kaybetti. Annesinin kucağından düşen 45 günlük Gülnur Ayşegül Satmaz, aynı yönde seyreden minibüsün altında ezilerek can verdi.

Kaza saat 14.00 sıralarında Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Akrabaları Bekir Yavuz'un kullandığı 07 AB 891 plakalı motosiklete binen Rukiye Satmaz, oğulları Ahmet (11), Hamza (4) ve 45 günlük Gülnur Ayşegül Satmaz'ı da yanına alarak hastaneye gitmek üzere yola çıktı. Köroğlu Kavşağı'ndan geçtikleri sırada park halindeki bir aracın kapısını açması nedeniyle dengesini kaybeden sürücü Bekir Yavuz, motosikletin direksiyonunu aniden çevirdi. Bu sırada arkada oturan Rukiye Satmaz, kucağında puset içerisindeki kızını yola düşürdü. Aynı yönde seyreden Yaşar Macit'in kullandığı 07 FUS 21 plakalı servis minibüsünün altına giren Gülnur Ayşegül Satmaz, arka lastiğin üzerinden geçmesi sonucu yaşamını yitirdi.

KIZININ ÖLDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE KENDİSİNİ YOLA ATTI

Kızının gözü önünde ölmesine dayanamayan Rukiye Satmaz kendisini motosikletten aşağı atarken, diğer çocuklar da yola savruldu. Rukiye Satmaz ve iki oğlu ambulanslarla hastaneye götürülürken, motosiklet sürücüsü Bekir Yavuz ve minibüs sürücüsü Yaşar Macit gözyaşlarına hâkim olamadı. Polis aracına alınarak sakinleştirilmeye çalışılan Macit, bebeğin yanına gitmek istese de polis sürücüyü güçlükle durdurdu.

TORUNLARINI HİÇ GÖREMEDİLER

Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen dede Mustafa Satmaz ve babaanne Gül Satmaz, sinir krizi geçirdi. Dede Satmaz “Torunumu bir kere göstermediler, daha ben bir kere öpemedim. Beni de bir arabanın altına atın da öleyim" diyerek feryat etti. Babaanne Gül Satmaz ise “Belki yaşıyordur. Ben onu nasıl toprağın altına koyacağım. Üşür hasta olur o" diyerek gözyaşına boğuldu. Babaanne ve dedenin feryatlarını görenler de gözyaşlarına hâkim olamadı. Kaza yerinde inceleme yapan polis ve savcı, park halindeyken 07 ZK 968 plakalı kamyonetin kapısını açarak kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen sürücünün tespiti için çalışma başlattı. Gözaltına alınan minibüs sürücüsü Yaşar Macit ise polis merkezine götürüldü.

BANA İLK KEZ DÖNÜP BAKMIŞTI

Bir süredir küs olduğu anne ve babasının olay yerinde olduğunu fark eden baba Yalçın Satmaz, “Baba kızımın ölüsünü mü görmeye geldin? Kızım bugün ilk defa bana dönüp bakmıştı" dedi.

Yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılırken küçük kızın cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı