Korkunç cinayet

Korkunç cinayet

“Bekle beni çocuk ıslah evi, ben geliyorum”

İZMİR’in Çiğli İlçesi’nde, yetiştirme yurdundan kaçıp zaman zaman yanında kaldığı ve kendisine yardım eden 94 yaşındaki Nuriye Sağ’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 15 yaşındaki G.B.K.’nin, olayın ardından sosyal paylaşım sitesi facebook’taki sayfasına yazdığı korkunç yazılar da ortaya çıktı. Polisin olayın ardından yakaladığı G.B.K.’nin, yaşlı kadının gömüleceği mezarlığı işaret etmek için “Yamanlar yolcusu kalmasın”, cezaevine gireceğini anlatmak için de “Bekle beni çocuk ıslah evi, ben geliyorum” diye yazdığı öğrenildi. 

Olay, Mahir Sağ’ın her gün ziyaret ettiği annesi Nuriye Sağ’ın evine gitmesiyle ortaya çıktı. Eve giren Mahir Sağ, annesini kanlar içerisinde yerde buldu. Eve çağırılan polis ekiplerinin araştırmasında, yaşlı kadının 8 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybettiği belirlendi.

KATİL 15 YAŞINDA KIZ ÇIKTI 

Olayın ardından araştırma başlatan polis, yaşlı kadının zaman zaman yetiştirme yurdunda kalmasına rağmen kaçarak gelip yanında kalan G.B.K.’nin kimliği belirlendi. Aranmaya başlanan G.B.K., aynı bölgede yakalanarak gözatına alındı. İlk olarak Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen G.B.K., yaşının küçük olmasından dolayı ise, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

FACEBOOK’TA PAYLAŞMIŞ

Ağabeyi de cezaevinde olan G.B.K.’nin, küçük yaşlardan beri çocuk yuvasında kaldığı, sık sık da kaçarak arkadaşlarında kaldığı öğrenildi. G.B.K.’nin, olayın ardından ise, sosyal paylaşım sitesi Focebook’taki profiline, yaşlı kadının gömüleceği mezarlığı işaret etmek için “Yamanlar yolcusu kalmasın”, cezaevine gireceğini anlatmak için de “Bekle beni çocuk ıslah evi, ben geliyorum” diye yazdığı ortaya çıktı.

Bu arada, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopside, kesici ve delici alet yaralanması sonucu hayatını keybettiği belirlenen Nuriye Sağ’ın çenazesi, toprağa verilmek üzere yakınlarına teslem edildi. Cinayet zanlısı G.B.K. ise, adliyeye sevkedildi.