KORKU BACAYI SARMIŞ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEN BİTTİN

KORKU BACAYI SARMIŞ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEN BİTTİN

BAHÇELİ: HALKI TAHRİK ETME RECEP TAYYİP ERDOĞAN Adana'daki programlarının ardından memleketi ve seçim bölgesi Osmaniye'ye geçen MHP Genel Başkanı Devle...

BAHÇELİ: HALKI TAHRİK ETME RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Adana'daki programlarının ardından memleketi ve seçim bölgesi Osmaniye'ye geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan'a seslenerek, "Benim dediğim olur, ben yasaklarım ben asarım ben keserimle bir yere varılmaz. Halkı tahrik etme Sayın Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki MHP Seçim İlleşişim Merkezi önünde düzenlenen ve yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı açık hava toplantısında halka hitap eden Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakan yolsuzluk ve rüşvet gündeme geldiği sırada siz bu ülkenin Başbakanı olarak, hele hele partinin adını ak koyarak bugünkü duruma düşmemek gerekir. Sizin birinci göreviniz, yolsuzluk ve rüşvetin kökünü kazımak için gerekli tedbiri almaktır. Ama siz bunu yapacağınız yerde 'komplo' diyorsunuz, 'Montaj' diyorsunuz, bana yargı darbesi yapıyorlar diyorsunuz. Bunu yapanlara alçak, haşhaşı, hain diyorsunuz. 'Paralel devlet' diye uydurma bir uygulamayı ortaya koyuyorsunuz. Bu millet tek devlet tek millettir. Bunu başka amaçla yorumlayamazsınız. 99 günden bugüne Türkiye'de bir çıkmaza girilmiştir. Bu çıkmazın aşılması lazımdır. Ama sayın başbakan buna yanaşmıyor, bir türlü yolsuzluk ve rüşvet üzerinde durmuyor. Bugün bunları iftira olarak kabul edenler olabilir, yanlış olduğunu düşünenler olabilir, ama bunun üzerine gidilmediği takdirde bu bir kanser gibidir. Vücudu kısa sürede sarar. Toplumsal huzursuzluğun kaynağı, yolsuzluk ve rüşvettir. Yolsuzluk ve rüşvet toplumu çürütür Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni çökertir. Bunu anlamak için özel bir araştırmaya gerek yok" dedi.

HALKA BASKI YAPILMAZ, HALKLA İNATLAŞILMAZ

Başbakan Erdoğan'a seslenen Bahçeli şunları söyledi: "Benim dediğim olur, ben yasaklarım ben asarım ben keserimle bir yere varılmaz. halkı tahrik etme Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Halka baskı yapılmaz, halkla inatlaşılmaz. Bugün elinde hükümet gücü vardır, savcını polisini zavallı bir insanın evine baskıya gönderebilirsin. İki tane evladımızın hayatını kaybetmesine sebep olabilirsin ama bunlardan kendine bir güç çıkartma. Akılsız güç tehlike yaratır. O sebepten dolayı bunu önlemek lazım. Öncelikle siyasi parti açısından iktidara destek veren kardeşlerime sesleniyorum 'uyarınız partinizi, uyarınız Başbakanınızı, her dediğini doğru kabul ederek Türkiye'yi tahrike alet olmayınız. yarın toplumsal hareket başlar ayran kabarırsa Recep Tayyip Erdoğan'dan eser kalmaz. Arasanız bulmazsınız ama kardeş kardeşe kavgaya girmenin sonucu çok ağır olur."

SANDIĞA GİDELİM, UYARI GÖREVİMİZİ YAPALIM

Suriye'deki iç savaşın devam ettiğini vurgulayan Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Suriye'de 130 bin insan hayatını kaybetti, hala savaş devam ediyor ve 2 milyon insan ülkesini terk etti. 700 bin insan Türkiye'ye sığındı ve hala devam ediyor. Böyle bir durumu Türkiye yaşamamalıdır, yaşatmamalıyız. Ne yapacağız, bunu demokrasi içerisinde çözeceksiniz. Nasıl olacak, seçimle. Seçimle iktidar uyarılır, uyarılmanın farkına varamazsa şaşırmış şaşkın ve şımarıklık bir haliyle 'ben tek adamım, ben diktatör oluyorum' derse Allah sonumuzu hayra getire. Böylesini olmasını istemiyoruz, öyleyse sandığa gidelim oylarımızı kullanırken bu uyarı görevimizi yapalım."

Devlet Bahçeli, konuşmasının sonunda partisinin Osmaniye Belediye Başkan Adayı Kadir Kara'ya destek isteyerek, "Mührü alacaksınız oy pusulasında üç hilale vuracaksınız. Bunu başaracak ve Kadir Karaya 'devam' diyeceğinize yürekten inanıyorum" dedi. Belediye başkan Adayı Kadir Kara ise ziyaret anısına Bahçeli'ye Osmaniyespor kaşkolu takdim etti. Geceyi kentte geçirecek olan Devlet Bahçeli, yarın ilçe ziyaretlerinde bulunarak açık hava toplantılarında halka hitap edecek.

 

KORKU BACAYI SARMIŞ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEN BİTTİN

KORKU BACAYI SARMIŞ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEN BİTTİN

KORKU BACAYI SARMIŞ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEN BİTTİN

Kaynak:Haber Kaynağı