KÖPEĞİ TEKMELEYİP ELEKTROŞOK VERDİLER

KÖPEĞİ TEKMELEYİP ELEKTROŞOK VERDİLER

Adapazarı'nda, evin bahçesinden çıkardıkları 6 aylık köpeği tekmeleyip elektroşok uygulayan 3 kişi kaçtı. Bircan Gülseven seyyar cihazla elektroşok uygulanan köpeğinin birkaç gün topalladığını söyleyerek, işkenceyi yapanlara tepki gösterdi.

Adapazarı Şeker Mahallesi Ören Sokak'ta oturan 33 yaşındaki Bircan Gülseven, 'Golden Retriever' cinsi köpeklerinin yürüyümemesi üzerine dövüldüğünü düşünerek evin çevresindekigüvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

7 Mart tarihindeki kayıtlarda 3 gencin köpeği darp ettiğini gören Bircan Gülseven şoke oldu. Kameralara yansıyan görüntülerde 3 gencin köpeği bahçeden çıkarıp tekmeledikleri, üzerine yanan sigara attıkları, elektroşok uygulamaları ve kaçtıkları görüldü. Bircan Gülseven köpeklerine işkence edilmesine tepki göstererek, şöyle dedi:

"Kameralara baktık, 3 kişinin elektroşok cihazlarıyla şok verdiklerini, tekmelediklerini gördük. Elektroşok vermişler, şok cihazı net bir şekilde görülüyor. Şu an köpek iyi ama bayağı topalladı, aksadı. Bunu bu kadar rahat yaptıklarına göre, diğer taraftarda da yapıyorlardır. Bu cihazların satılmaması lazım."

 
 
 

Kaynak:Haber Kaynağı