Konya'da yüzüne kezzap atılan genç kadın olayında flaş gelişme

Konya'da yüzüne kezzap atılan genç kadın olayında flaş gelişme

Konya'da sabah işine giderken 25 yaşındaki güvenlik görevlisi Rukiye K. nın yüzüne kimyasal madde atan Faruk K. yakalandı

Konya'da sabah işine gitmek üzere evinden çıkan Güvenlik görevlisi Rukiye K. nın yüzüne kimyasal sıvı atarakkaçan Boyacaı Faruk K. yakalandı.

BARDAKLA SIVI ATIIP KAÇMIŞTI

Olay, 11 Aralık Pazartesi günü saat 07.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, güvenlik görevlisi olan Rukiye K. (25) iş yerine gittiği sırada, yanına gelen bir kişi yüzüne bardakla yabancı bir sıvı döküp kaçtı. Gözünde ve yüzünde yanma olan Rukiye K., vatandaşların müdahalesinin ardından ambulansla Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

670x335-2-001.jpg

 

POLİS ÇOK SAYIDA KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İZLEDİ

Olayın ardından şahsın eşkali üzerinde takibi yoğunlaştıran polis ekipleri, mahalle sakinleriyle yeniden görüşmeler yaptı ve eşkale uyan şahsın aynı mahallede oturan inşaatlarda boyacılık yapan Faruk K. olduğunu belirledi. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şahsın tespit edilmesinin ardından dün akşam saatlerinde operasyon düzenleyerek Faruk K.'yi evinde yakaladı.

ÖNCE REDDETTİ

İlk ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen şahsın daha sonra suçunu itiraf ettiği öğrenilirken, olay günü giydiği kıyafetleri de Meram ilçesinde bir çöplükte yaktığını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki sorgusunda Rukiye K.'nin eski arkadaşı olduğunu iddia eden Faruk K., "kıskançlık" nedeniyle saldırdığını söyledi.

88.jpg

İlgili Haberler