KONYA'DA VAHŞİ CİNAYET ANNE VE 2 KIZI ÖLDÜ

KONYA'DA VAHŞİ CİNAYET ANNE VE 2 KIZI ÖLDÜ

Üçünün de vücutlarında yanıklar bulunurken, ikiz kızların el, ayak ve gözlerinin bağlı olduğu saptandı

KONYA'da eşinden boşanan 40 yaşındaki Ayşe Hazel ile 11 yaşındaki ikiz kızları Melisa Polat ile Eylül Polat evlerinde ölü bulundu. Üçünün dü vücutlarında yanıklar bulunurken, ikiz kızların el, ayak ve gözlerinin bağlı olduğu saptandı. Polis, şüpheli olarak Ayşe Hazel'in boşandığı eşi Remzi Polat'ı gözaltına aldı.

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ ?

Olay, Kılıçarslan Mahallesi Karaköse Sokak'taki Selay Sitesi A Blok 1'inci kattaki dairede meydana geldi. Bugün öğle saatlerinde Ayşe Hazel'in oturduğu daireden dumanlar çıktığını fark eden komşuları itfaiyeye yangın ihbarında bulundu. İhbar üzerine gelen itfaiye ekibi, kapıyı kırarak birinci kattaki daireye girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştı. Ayşe Hazel ile 11 yaşındaki ikiz kızları Melisa ve Eylül'ün cesetleri bulundu.

Bunun üzerine polise haber verildi. Gelen polis ekibi yaptığı incelemede anne ve kızlarından birinin aynı odada, diğer kızın ise salonda öldüğünü belirledi. Kızların el, ayak ve kollarından bağlı olduğu saptandı. Anne ve kızlarının vücutlarının yandığını belirleyen polis, kızlardan birinin vücudunda da bıçak izleri olduğunu gördü. Anne Ayşe Hazel'le aynı odadaki kızının üzerinde de bıçak bulundu.

041020141831120314377_2.jpg

ESKİ EŞ EVE GİDİP GELİYORDU

Soruşturma başlatan polis, zaman zaman eve gelmeye devam ettiği öğrenilen Ayşe Hazel'in boşandığı eşi Remzi Polat'ı gözaltına aldı. Polat'ın sorgusu sürerken, polisin, annenin kızlarını öldürüp intihar ettiği ihtimali üzerinde de duruyor.

Olayı duyup gelen yakınları ise evin önünde sinir krizi geçirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı