KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

KONYA'da alaralarında anlaşmazlık olan iki grup arasında çıkan kavgada, 33 yaşındaki Hasan Arslan öldü, ağabeyi 36 yaşındaki Ahmet Arslan yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu...

KONYA'da alaralarında anlaşmazlık olan iki grup arasında çıkan kavgada, 33 yaşındaki Hasan Arslan öldü, ağabeyi 36 yaşındaki Ahmet Arslan yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

2 KARDEŞ HASTANEYE KALDIRILDI

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi'ne bağlı Güvenç Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Arslan ve kardeşi Hasan Arslan, iddiaya göre mahalle meydanında karşılaştığı aralarında anlaşmazlık bulunan Ahmet Özcan T., oğulları Cengizhan T. ve Hakkı T. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancayla ateş edilmesi sonucu Hasan Arslan ve Ahmet Arslan yaralandı. İki kardeş çağrılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Ağır yaralı Hasan Arslan, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Baba ve 2 oğlu gözaltına alındı. Jandarma tabancayı kullanan kişiyi belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı