KONYA'DA DÜNÜRLERİN KAVGASINDA KAN AKTI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

KONYA'DA DÜNÜRLERİN KAVGASINDA KAN AKTI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Konya’da eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan kızlarını evlerine götürmek için gelen anne 45 yaşındaki Fadime Yaman ile aynı yaştaki eşi Veysel Yaman, dünürleri 55 yaşındaki Halil İbrahim Bahçe'nin silahlı saldırısına uğradı. ...

Konya’da eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan kızlarını evlerine götürmek için gelen anne 45 yaşındaki Fadime Yaman ile aynı yaştaki eşi Veysel Yaman, dünürleri 55 yaşındaki Halil İbrahim Bahçe'nin silahlı saldırısına uğradı. Fadime Yaman öldü, ağır yaralanan Veysel Yaman ise hastanede tedavi altına alındı. Cinayet şüphelisi Halil İbrahim Bahçe de arbede sırasında başından yaralandı.

Olay dün saat 23.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Çaybaşı Mahallesi’nde meydana geldi. 3 çocuk annesi 25 yaşındaki Emine Bahçe, eşi 28 yaşındaki Yavuz Bahçe ile aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 1 ay önce çocuklarını yanına alıp babasının evine yerleşti. Yavuz Bahçe, birkaç gün önce eşi Emine Bahçe ile çocuklarını ailesiyle birlikte yaşadıkları evlerine geri getirdi.

TABANCAYLA DEHŞET SAÇTI

Emine Bahçe’nin ailesi kızlarının durumunu konuşmak için dünürlerinin evine gitti. Veysel Yaman ve eşi Fadime Yaman, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan kızlarını tekrar evlerine götürmek istedi. Damadın babası Halil İbrahim Bahçe'nin tepki göstermesi üzerine aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre Halil İbrahim Bahçe, tartışma sırasında belinden çıkarttığı tabancayla dünürleri Veysel ve Fadime Yaman'ın üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu ağır yaralanın Yaman çifti, ambulanslarla Konya Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fadime Yaman, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Veysel Yaman'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Ardabede sırasında başına aldığı darbe sonucu kafa tasında kırıklar oluşan cihayet şüphesili Halil İbrahim Bahçe de ambulansla Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Emine Bahçe ise olayın ardından çocuklarını alıp, babasının evine döndü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı