Konya'da düğünde dehşet ; 1 ölü

Konya'da düğünde dehşet ; 1 ölü

Konya'da düğünde eğlenirken havaya ateş açan şahıs arkadaşını başından vurarak öldürdü.

Dün karatay ilçesinde meydana gelen düğünde havaya ateş açma faciasında 1 kişi ölmüş 5 kişi yarlanmıştı. Aradan 24 saat geçmeden yine konya'da 2. bir düğün faciası yaşandı.

Konya'nın Yunak İlçesinde Evlerinin önünde düğün yapan Furkan Tunç'un abisi Yılmaz Tunç eğlenirken havaya ateş açan arkadaşı Ahmet Ulusoy tarafından başından vurularak öldü.

 49 yaşındaki Yılmaz Tunç, kardeşi Furkan Tunç'un düğününde yanında oturduğu arkadaşı 29 yaşındaki Ahmet Ulusoy'un pompalı tüfekle havaya ateş etmesi sonucu başından vurularak yaşamını yitirdi.

DÜĞÜN KANLI BİTTİ

Olay, dün Esentepe Mahallesi'nde Elif ve Furkan Tunç çiftinin, evlerinin önünde yaptığı düğünde meydana geldi. Damat Furkan Tunç'un inşaat ustası ağabeyi Yılmaz Tunç, düğünde arkadaşı Ahmet Ulusoy'un yanında oturduğu sırada, iddiaya göre Ulusoy, elindeki pompalı tüfekle havaya ateş açtı. 

SAĞ KULAĞININ ÜSTÜNDEN VURULDU

Ulusoy'un tüfeğinden çıkan saçmalar Yılmaz Tunç'un sağ kulağının üstüne isabet etti. Kanlar içinde kalan Tunç, ambulansla Yunak Devlet Hastanesi'ne ardından da Akşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı Tunç, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 

DÜĞÜN İPTAL EDİLDİ

Olayın ardından Ahmet Ulusoy gözaltına alınırken, düğün iptal edildi. 
Kardeşinin düğününde maganda kurbanı olan Yılmaz Tunç'un, düğünün ilk günü olan cuma günü  ölümüne neden olan arkadaşı Ahmet Ulusoy ile eğlendiği anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. 

GÖRÜNTÜLER KALDI

Görüntülerde Yılmaz Tunç, halata bağlanıp kepçeyle havaya kaldırılırken, halay çeken Ulusoy da Tunç'un ayaklarından tutmaya çalışıyor.

İlgili Haberler