KONYA'DA 16 YAŞINDAKİ KIZDAN HABER YOK

KONYA'DA 16 YAŞINDAKİ KIZDAN HABER YOK

Konya'da bakkala gidiyorum diyerek ablasının dükkânından ayrılan 16 yaşındaki Eda Ş.'den haber alınamıyor. Gözü yaşlı anne Leyla Ş., kızının, fuhuş yaptırdığı belirtilen İsmail E. isimli kişinin kaçırdığını söyleyerek "Kurtarın kızımı"

Konya'da 16 yaşındaki Eda Ş., 9 Nisan günü merkez Selçuklu ilçesinde bulunan ve ablası tarafından işletilen kuaför salonundan markete gitmek için çıktı. Bir süre sonra kardeşinin gelmemesinden endişe eden abla Sümeyye Ş. durumu ailesine bildirdi. Aile kızlarını bulamayınca polise başvurdu.

 

DAHA ÖNCE KAÇIRILMIŞ

 

Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre Eda Ş.'nin annesi Leyla Ş. kızının geçtiğimiz Aralık ayında da ortadan kaybolduğunu belirterek "Polis kaybolmasından 4 saat sonra kızımı Karatay ilçesinde bir evde buldu. Kızımın o dönem yanında fuhuş yaptırmak, yaralama, tehdit gibi çeşitli suçlardan 35 kaydı olduğunu öğrendiğimiz İsmail E. isminde bir şahıs varmış. Polis bu adamın kadın ticareti yaptığını ve kızımızın bulunmaması halinde fuhuş batağına sürükleneceğini söylemişti" dedi.

 

'KIZIMIN PEŞİNİ BİR TÜRLÜ BIRAKMADI'

Gözü yaşlı anne İsmail E'nin bu olayın ardından kızını hiç rahat bırakmadığını ifade ederek "Bu adam sürekli evimizin dükkânımız etrafında oldu. Kızımı rahatsız etti. Telefonla aradı. Mesaj attı. Yolunu kesti. Bu olaylardan sonra kızım psikolojik tedavi gördü. Kaçırılana kadar da görüyordu. Bu adamdan çok korkuyordu. Bırakın sokağa çıkmayı gündüz bile evin perdelerini açtırmazdı. Kızım bu adamın kendine kötülük yapmasından korkuyordu" şeklinde konuştu

'KIZIMI FUHUŞ BATAĞINA DÜŞÜRMEDEN KURTARIN'

Anne Leyla Ş. kızını İsmail E.'nin kaçırdığına emin olduğunu ifade ederek "Bu adam kadın satıcısı reşit olmayan kızları ağına düşürüp kaçırıyor ve Bursa'da satıyormuş. Yetkililere yalvarıyorum. Kızımı fuhuş batağına düşmeden kurtarın. Bu adamı polis çok iyi tanıyor. Mutlaka bağlantılarını da biliyordur. Ne olur kurtarın kızımı" diyerek feryat etti.

Kaynak:Haber Kaynağı