Konya ve Adana'da Kaza 2 ölü beş yaralı

Konya ve Adana'da Kaza 2 ölü beş yaralı

Akşam kazalarında 2 ölü 5 yaralı

TRAFİK KAZALARINDA 2 ÖLÜ 5 YARALI

Akşam saatlerinde Yurdun değişik yerlerinden yine trafik kazası haberleri geldi. İlk kaza Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana geldi. Otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırıldı.
Diğer kaza haberi ise Adana şehir merkezinde meydana geldi.Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil önce bir yaya çarparak ölümüne neden oldu, arkasından karşı yönden gelen bir araca çarparak, araçta bulunan 5 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Kazalar ile ilgili ayrıntılar şöyle.

OTOBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ
 
 KONYA'nın Akşehir ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü. 
 
Kaza, saat 19.30 sıralarında Akşehir-Konya karayolunun 13'ncü kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mevlüt Kocabaş'ın (49) kullandığı 42 UA 116 plakalı otomobil, tali yoldan anayola çıktığı sırada Konya istikametine gitmekte olan Burhan Y. idaresindeki 44 NV 700 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Kocabaş, ambulansla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Otobüste bulunan yolcular ise kazadan şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası Akşehir-Konya karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

 
ADANA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
 
 ADANA'da bir otomobil, önce yayaya sonra başka bir otomobile çarptı. Kazada bir kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. 
 
Kaza, saat 20.30 sıralarında Şakirpaşa Mahallesi Şakirpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. 21 yaşındaki İsmail Teker'in kullandığı 01 BTF 37 plakalı otomobil, önce yolun karşısına geçmeye çalışan 63 yaşındaki Mehmet Diribaşlı'ya çarptı. Duramayan araç karşı yönden gelen 31 yaşındaki Eser Ölmez yönetimindeki 46 FS 186 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu polise bildirirken olay yerini yakınında bulunan Şakirpaşa İtfaiye Müdürlüğü'ndeki görevliler yaralılara yardım etti. Otomobilin çarptığı yaya Mehmet Diribaşlı olay yerinden hayatını kaybetti. Kazada sürücü İsmail Teker ve diğer otomobilin sürücüsü Eser Ölmez ile otomobilinde  bulunan eşi Zeynep, kızları Kardelen ve Naz Ölmez yaralandı. Ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.