KONSOMATRİS PARASI İÇİN SOYGUN YAPTI

KONSOMATRİS PARASI İÇİN SOYGUN YAPTI

Daha sonra parayı arkadaşına verip, "Al da kredi kartının ödemesini yap" diyen Kamuran B. ve arkadaşı yakalandı. Mahkemeye çıkartılan 2 kişi tutuklandı.

BURSA'da, arkadaşı 29 yaşındaki Ali D. ile gittiği gece kulübünde eğlenip masasına çağırdığı konsomatriste içki ikram eden 27 yaşındaki Kamuran B., gelen hesabı kredi kartı ile ödeyen Ali D.'nin parayı istemesine sinirlendi.

BENZİNCİ SOYDULAR

Seyir halindeyken aracı kenara çektiren Kamuran B., girdiği benzin istasyonundan bıçak zoruyla 700 TL ve iki paket sigara gasp etti. Daha sonra parayı arkadaşına verip, "Al da kredi kartının ödemesini yap" diyen Kamuran B. ve arkadaşı yakalandı. Mahkemeye çıkartılan 2 kişi tutuklandı.

Merkez Osmangazi İlçesi'nde olay Kamuran B., arkadaşı Ali D. ile önceki akşam birlikte gittiği gece kulübünde masasına konsomatrist çağırıp eğlendi. Daha sonra gelen bin 250 lira hesabı gören Kamuran B. yanında para olmadığını belirtip arkadaşından hesabı ödemesini istedi. Bunun üzerine Ali D. kredi kartı ile ödeme yaptı. Gece kulübünden çıkan iki arkadaş, Ali D. yönetimindeki otomobile binerek gitmeye başladı. Yolda Ali D. "Masaya konsomatrist çağırmasan bu kadar hesap gelmezdi. Paramı istiyorum" dedi. Bu söze öfkelenen Kamuran B., arkadaşıdan yol üzerinde gördüğü benzin istasyonunun yakınında aracı durdurmasını istedi.

BIÇAK TEHTİDİYLE SOYGUN YAPTI

İddiaya göre duran araçtan inerek benzin istasyonunan giden Kamuran B., market çalışanı Nurettin K.'nin boğazına bıçak dayayarak kasada bulunan 700 lira ile iki paket sigarayı alıp uzaklaştı. Araca dönen Kamuran B. gasp ettiği 700 lirayı kredi kartı ödemesi yapması için arkadaşına verdikten sonra kendisini evine bırakmasını istedi. Kamuran B.'yi evine bırakan Ali D. durumu öğrenmek için benzinliğe dönerek yakıt aldı ve arkadaşının marketi soyduğunu öğrenince hemen olay yerinden ayrıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis kimliğini tespit ettiği Kamuran B. ve Ali D.'yi evlerinde gözaltına aldı.

Sorgulamalarından sonra ifadeleri alınan şüpheliler 'Silahlı yağma' suçundan çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı