KOMŞUDA ÇIKAN YANGINDA 16 KİŞİ ÖLDÜ

KOMŞUDA ÇIKAN YANGINDA 16 KİŞİ ÖLDÜ

Yangının meydana geldiği binanın ön tarafı tamamen yanarken, arka cephede sadece 6 kat alevlerden kurtulabildi.Yangının meydana geldiği binanın ön tarafı tamamen yanarken, arka cephede sadece 6 kat alevlerden...

Azerbaycan Başkenti Bakü’de 16 katlı binada, 4’ü çocuk 16 kişi hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin yaralandığı yangın söndürüldü.

ÖN TARAFI TAMAMEN YANDI

Yangının meydana geldiği binanın ön tarafı tamamen yanarken, arka cephede sadece 6 kat alevlerden kurtulabildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması ve saatler süren yangına müdahale etmesi sonucu yangın söndürüldü.

ÖLENLERDEN 11’İNİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ 

Yangında hayatını kaybeden 14 kişiden 11’inin kimliği tespit edildi.

Sağlık Bakanlığı Mahkeme-Tıbbi Uzmanlık ve Patoloji Birliği Başkanı Şakir Musayev ölenlerin kimliklerini açıkladı. Yangında ölenlerin isimleri şöyle:

Fereh Meherremova(3), Bağırov Sahip (49), Bağırova Firengiz (60), Şirinova Murat (43), Necefzade Yaşar (27), Eyvazov Davud (16 yaşında), Eyvazova Ülker (21). Cavadov Ömer (1.5), Kerimova Nazile (39), Kerimova Ayan (5), Hüseynov Ayhan (2).

Ölenlerden Bağırova Firengiz ile Bağırov Sahip anne ve oğul, Eyvazov Davud ve Eyvazova Ülker’in ise kardeş oldukları tespit edildi. 

ŞİRKET SAHİBİ GÖZALTINDA

Binanın dış kaplamasını yapmış "Global Construction" şirketinin sahibi Miryusif Mahmudov ise şüpheli olarak gözaltına alındı.

OLAY ANINDAN GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı