KOCASININ PAZARLADIĞI KADIN İŞ ÜZERİNDE YAKALANDI

KOCASININ PAZARLADIĞI KADIN İŞ ÜZERİNDE YAKALANDI

Ahlak Büro ekipleri Muhammet D.'nin, telefonla bağlantı kurduğu kişilere...

Türkiye'de fuhuş suçlarında ciddi artışlar yaşanıyor. Hergün değişik bir fuhuş organizasyonu haberi gazetelerden eksik olmuyor. Bu haber ise Adana'dan. 2'si 18 yaşından küçük 3 kişiyle ilişkiye girerken yakalanan 29 yaşındaki Emel D.'yi eşi 34 yaşındaki Muhammet D.'nin 30 liraya pazarladığı ortaya çıktı.

ADAM BAŞI 30  LİRA ÖDEDİLER

Ahlak Büro ekipleri Muhammet D.'nin, telefonla bağlantı kurduğu kişilere 2 çocuğunun annesi Emel D.'yi pazarladığını tespit edip Metal Sanayi Sitesi'ndeki boş bir arazi içerisinde 2'si 18 yaşından küçük 3 kişi ile sırasıyla ilişkiye girerken yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen çocuklar, kaportacıda çalıştıklarını ve Emel D.'nin eşini telefonla arayarak ilişkiye girmek istediklerini ve 30'ar lira ödediklerini söyledi. Daha sonra boş arazide buluştukları kadına ayrıca 10'ar lira daha ödeyerek ilişkiye girdiklerini söyleyen 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

dha-e1812bbd0e5a9505fa2490cc895f16bc-3-t.jpg

Ekipler tarafından yakalanan ve 'fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek' suçlarından kaydı bulunan Muhammet D., adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı