Kocaeli'nde minibüs şoförü dehşeti ; Yolcuyu bıçakladı

Kocaeli'nde minibüs şoförü dehşeti ; Yolcuyu bıçakladı

İzmit'te, inmek istediği durağı kaçırdıktan sonra kendisiyle tartışan yolcuyu bıçaklayan minibüs şoförü fazla kaçamadan yakalandı

Kocaeli'nde bindiği dolmuşta şoför ile ineceği durağı kaçırdığı gerekçesi ile tartışan yolcu, minibüs şoförünün bıçaklı saldırısına uğradı. Yolcusunu karnından bıçaklayan minibüs şoförünü polis yakalayarak adalete teslim etti.

KULAKLIK TAKTI

Sakarya , İzmit yolunda  yaşanan  olayda, Sakarya’dan İzmit’e gitmek gelmek için dolmuşa binen S.Ö. (44) isimli vatandaş, minibüse binerken, inmek istediği durağı söyledikten sonra kulaklıklarını takarak koltuğuna oturdu. İnmek istediği durağı kaçırıp, yanlış durakta indirildiğini belirten S.Ö., şoför ile tartışmaya başladı.
 
KARNINDAN BIÇAKLAYIP KAÇTI

Minibüs şoförü M.S.D., belinden çıkardığı bıçakla S.Ö.’yü karnından bıçakladı. M.S.D. daha sonra yolcuyu bırakarak minibüs ile kaçtı. Hastaneye kaldırılan S.Ö. ise tedavi altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, M.S.D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. M.S.D., Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Uğur AYDIN / İZMİT (Kocaeli), (DHA)

İlgili Haberler