KOCA DEHŞETİ 2 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI

KOCA DEHŞETİ 2 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde boşanmak isteyen eşi 28 yaşındaki Emine Düz ile kayınpederi 60 yaşındaki Mesut Gökten'i pompalı tüfekle öldürüp, kayınvalidesi Mesut Gökten ile baldızı Fatma Gökten'i de yaraladığı iddiasıyla 35 yaşındaki...

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde boşanmak isteyen eşi 28 yaşındaki Emine Düz ile kayınpederi 60 yaşındaki Mesut Gökten'i pompalı tüfekle öldürüp, kayınvalidesi Mesut Gökten ile baldızı Fatma Gökten'i de yaraladığı iddiasıyla 35 yaşındaki Murat Düz aranıyor.

BİR YILDIR BABA EVİNDE YAŞIYORMUŞ

Yaklaşık bir yıl önce evinden ayrılarak baba evine dönen 1 çocuk annesi Emine Düz, işsiz eşi Murat Düz'e de boşanma davası açtı. Barışma taleplerine olumsuz yanıt alan Düz, iddiaya göre dün saat 21.00 sıralarında pompalı tüfekle Kargıpınarı Mahallesi Elvanlı Caddesi Çimenli Sokak'taki kayınpederi Mesut Gökten'in evini bastı. Aile yemek yediği sırada Murat Düz, evin penceresinden içeri peş peşe ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edilirken, Murat Düz suç aleti pompalı tüfekle kaçtı.

YARALILARIN DURUMU CİDDİ

Ağır yaralanan Mesut Gökten ile Emine Düz, kaldırıldıkları Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Fatma Gökten ile kızı Hayriye Gökten ise Mersin Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Anne ile kızının sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ve jandarma Murat Düz'ü yakalamak için çalışma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı