KIZLARIN KÜPELERİNE TAKAN OKUL MÜDÜRÜNDEN BİR SKANDAL DAHA

KIZLARIN KÜPELERİNE TAKAN OKUL MÜDÜRÜNDEN BİR SKANDAL DAHA

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre devlet memurlarının siyasi partilere üye olması, etkinliklerinde yer alması suç.

ANTALYA'da Faruk Tugayoğlu Ortaokulu'nda 5 kız öğrenciye kulaklarındaki küpe ve delikleri nedeniyle hakaret ettiği iddiasıyla şikayet edilen kadın müdür Şengül Koyuncu'nun, AK Parti'nin Antalya'daki İl Kadın Kolları Kongresine katıldığı ortaya çıktı.

DEVLET MEMURU PARTİ KONGRESİNDE

Faruk Tugayoğlu Ortaokulu Müdürü Şengül Koyuncu'nun Facebook hesabından Ak Parti'nin 15 Şubat'ta Kepez Arena'da yapılan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı kongreden kendisinin de içinde olduğu çok sayıda fotoğrafı paylaştığı görüldü. Müdür Koyuncu'nun paylaştığı fotoğraflara 'Kepez Arena muhteşemdi. Kadın 2023' diye yazdığı, ilerleyen günlerde bazı aday adaylarıyla da birlikte fotoğraflarını yayınladığı ortaya çıktı.

YASADA SUÇ AMA

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre devlet memurlarının siyasi partilere üye olması, etkinliklerinde yer alması suç sayılırken, bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce de hakkında başlatılan herhangi bir inceleme veya soruşturma yapılmadığı öğrenildi.

SİZİN BAŞKA YERLERİNİZDE DELİKTİR

Aynı zamanda hükümete yakınlığıyla bilinen Eğitim Bir Sen'e üye olan Koyuncu, geçen pazartesi günü koridorda 7'nci sınıfa giden 5 kız öğrenciye kulaklarındaki delikleri sorarak, öğrencilerin "Küpe deliği hocam" yanıtı alınca, "Sizin başka yerleriniz de deliktir" dediği iddiası üzerine bir öğrenci velisi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayet edildi. İddiayla ilgili inceleme başlatılırken, Müdür Koyuncu, kendisiyle kasıtlı olarak uğraşıldığı iddia etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı