KIZIYLA İLİŞKİYE GİRDİĞİ İDDİA EDİLEN GENCİ BIÇAKLADI

KIZIYLA İLİŞKİYE GİRDİĞİ İDDİA EDİLEN GENCİ BIÇAKLADI

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi Ormanlı Beldesi'nde, 45 yaşındaki Ahmet A., kızı 15 yaşındaki B.A. ile ilişkiye girdiği iddia edilen 22 yaşındaki U.H.'yi 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.İddiaya göre eşinden boşandıktan sonra Giresun'a...

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi Ormanlı Beldesi'nde, 45 yaşındaki Ahmet A., kızı 15 yaşındaki B.A. ile ilişkiye girdiği iddia edilen 22 yaşındaki U.H.'yi 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

İddiaya göre eşinden boşandıktan sonra Giresun'a yerleşen Ahmet A., kızını görmek için beldeye geldi. B.A., U.H.'nin kendisini kandırıp ilişkiye girdiğini babasına anlattı. Ahmet A., yolda karşılaştığı U.H. ile bu yüzden tartıştı.

Kavgaya dönen olayda Ahmet A., U.H.'yi bıçakladı. 5 bıçak darbesiyle ağır yaralanan U.H., ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, daha sonra da Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Mrekezi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan U.H.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Ahmet A, olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alındı.

Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı