KIZININ 16 YAŞINDAKİ ARKADAŞI İLE SEKS YAPTI ÜLKE KARIŞTI

KIZININ 16 YAŞINDAKİ ARKADAŞI İLE SEKS YAPTI ÜLKE KARIŞTI

Kızının arkadaşlarını eve çağırıp parti vermesine izin verdiği ve gençlerin evde esrar içip alkol almasına da göz yumduğu belirtilmişti.

ABD’nin Georgia eyaletinde 16 yaşındaki kızı ve onun arkadaşları ile “çıplak Twister” oynayan, sonra da kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşı ile seks yapan 35 yaşındaki Rachel Lehnardt, hapis cezası almaktan kurtuldu.

600 DOLAR CEZA İLE KURTULDU

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; Lehnardt, altı yıl gözetim ve 600 dolar para cezasına çarptırıldı.

36 yaşındaki Lehnardt, kızının 16 yaşındaki arkadaşıyla seks yapmak ve reşit olmayan çocukların karşısında seks oyuncaklarıyla oynamak iddiasıyla Nisan ayında gözaltına alınmıştı.

BANA TECAVÜZ ETTİ DEDİ

Beş çocuk annesi Lenhardt, partide kızının 16 yaşındaki bir arkadaşının kendisine tecavüz ederken uyandığını öne sürmüştü.

Konuyla ilgili haberlerde, Lenhardt’ın kızının arkadaşlarını eve çağırıp parti vermesine izin verdiği ve gençlerin evde esrar içip alkol almasına da göz yumduğu belirtilmişti.

EVİN TUVALETİNDE YAPMIŞLAR

Kadının evin oturma odasında gençlerle birlikte çıplak Twister oynadığı ve sonra da evin tuvaletinde 18 yaşındaki bir gençle cinsel ilişkiye girdiği belirtildi.

16 YAŞ REŞİT KABUL EDİLİYOR

Georgia'da 16 yaşındaki gençler reşit kabul edildiği için kadına karşı da tecavüz suçlamasının yapılmadığı ancak Lehnardt'ın yaşları 4, 6, 8, 10 ve 16 olan eş çocuğunun devlet korumasına alındığı açıklanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı