Kızını Taciz Eden Evli Adamı öldürdü

Kızını Taciz Eden Evli Adamı öldürdü

Kızını taciz eden baba kızını arayıp buluşmak istediğini söyleyen evli Nedim Akarsu ile parkta buluştu, sonrasında da cinayeti işlediği öğrenildi.

İZMİR’in Buca İlçesi’nde, Nizamettin P.'nin 22 yaşındaki kızı A.P.'yi taciz ettiği gerekçesiyle 42 yaşındaki Nedim Akarsu’yu bıçaklayarak öldürmesinin ardındaki gerçek ortaya çıktı.

Facebook'ta bir profil oluşturup, yaşını 27 yazan evli Nedim Akarsu’nun, bağlantı kurduğu A.P.'nin buluşma yerinde, yaşının büyük olduğunu fark edip görüşmeyi reddetmesi üzerine sinirlendiği, sürekli rahatsız ettiği genç kızın telefon numarasını da internet sitelerinde ilişki istediğini belirten sözlerle yayınladığı öğrenildi. Bunu öğrendikten sonra buluşma yerine kızının yerine gidip cinayeti işleyen Nizamettin P. Adliyeye sevk edilirken gözyaşı döktü.

Mobilyacılık yapan evli Nedim Akarsu, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kendi adıyla sayfa açtıktan sonra 22 yaşındaki A.P.’yi de ekledi. A.P. de kendisi gibi Siirtli olduğunu ve yaşını da küçülterek '27' olarak yazan Akarsu’nun arkadaşlık talebini onayladı. İkili arasında sanal alemde başlayan yazışmalar kısa sürede duygusal konuşmalara dönüştü. 

Ancak Şirinyer Parkı’nda Nedim Akarsu’yla bir araya gelen A.P. aylarca konuştuğu kişinin yaşının çok büyük olduğunu ve kendisini kandırdığını fark edince görüşmeme kararı aldı. 

Bunun sonrasında sinirlenen Akarsu, sürekli olarak genç kızı, eşinden ayrıldığını söyleyerek kendisiyle birlikte olması için arayıp rahatsız etmeye başladı. Son olarak A.P. cep telefonu numarasını çeşitli internet sitelerinde birlikte olmak için erkek arkadaş aradığı şeklindeki sözlerle yayınlaması üzerine olayı babası Nizamettin P.’ye anlattı.
Duydukları karşısında şoke olan Nizamettin P.'nin de yine kızını arayıp buluşmak istediğini söyleyen Nedim Akarsu ile parkta buluştuğu, sonrasında da cinayeti işlediği öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği’ndeki sorgusunda olayı kabul eden ve ayrıntılarıyla anlatan Nizamettin P. işlemlerin ardından bugün Adliye'ye sevk edildi. Emniyet binasından çıktığı sırada gözyaşlarına hakim olamayan Nizamettin P. Nedim Akarsu’nun kendisini tehdit ettiğini, kızını da taciz ettiğini söyledi.