Kızını Facebook canlı yayında öldürdü, ardından intihar etti

Kızını Facebook canlı yayında öldürdü, ardından intihar etti

Videonun Tayland'da sosyal medyada dolaşıma girmesi ise tartışma yarattı.

Tayland'da kızını öldürdüğü anları Facebook'tan yayınlayan bir baba, ardından intihar etti. Videonun Tayland'da sosyal medyada dolaşıma girmesi ise tartışma yarattı.
 

Tayland'da bir adam, 11 aylık kızını öldürdüğü anları iki ayrı video şeklinde Facebook üzerinden canlı yayınladıktan sonra intihar etti. Reuters'ın haberine göre yaklaşık 24 saat boyunca Facebook'ta kalan görüntüler, bugün Bangkok saatiyle 17.00 civarında yayından kaldırıldı. 21 yaşındaki adamın akrabaları videoyu gördükten sonra polise haber verse de polis adamı ve kızını kurtarmak için vaktinde olay yerine ulaşamadı.


Görüntülerde, Wuttisan Wongtalay adlı Taylandlı cani babanın, kızının boynuna ip dolayarak terk edilmiş bir binanın tepesinden attığı anların yer aldığı aktarıldı. Wuttisan'ın intiharı görüntülerde yer almazken, babanın cansız bedeni kızının yanında bulundu. Polis memuru Jullaus Suvannin, "Eşinin kendisini sevmediğine ve terk edeceğine dair paranoya yaşıyordu." dedi.

Televizyonda yayınlanan görüntülerde annenin, kızının cansız bedenine sarılarak ağladığının görüldüğü kaydedildi. Pazartesi internete yüklenen görüntüler, Taylandlı internet kullanıcıları arasında olay yarattı. Kullanıcılardan biri, hayatında izlediği en korkunç video olduğunu ve bir saniyeden uzun süre bakamadığını söylerken, bir diğeri ise, "Nasıl kendi çocuğunun ölümünü izler?" dedi. Öte yandan videolardan ilkinin 112 bin kez, diğerinin ise 258 bin kez görüntülendiği belirtildi.

Videoyu izleyenler aileye başsağlığı dileklerini iletirken videonun yayından yeterince erken kaldırılmaması sebebiyle tepkilerini dile getirdi.

milliyet

İlgili Haberler