KIVILCIMLARIN TUTUŞTURDUĞU AHŞAP EVDE ÇIKAN YANGINDA ÖLDÜ

KIVILCIMLARIN TUTUŞTURDUĞU AHŞAP EVDE ÇIKAN YANGINDA ÖLDÜ

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde 2 katlı ahşap evde çıkan yangında 85 yaşındaki Gülsüm Çığdaş, yanarak öldü. Çığdaş'ın eşi Ramazan Çığdaş'ın da bir hafta önce kalp krizi geçirip, hastaneye kaldırıldığı ve olaydan haberinin...

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde 2 katlı ahşap evde çıkan yangında 85 yaşındaki Gülsüm Çığdaş, yanarak öldü. Çığdaş'ın eşi Ramazan Çığdaş'ın da bir hafta önce kalp krizi geçirip, hastaneye kaldırıldığı ve olaydan haberinin olmadığı öğrenildi.

Yangın, saat 22.00 sıralarında Darıveren Mahallesi Meydan Caddesi'nde Ramazan Çığdaş'a ait evde başladı. Gülsüm Çığdaş'ın, 2 katlı ahşap evin giriş bölümünde yer alan ocakta yemek yapmak için yaktığı ateşten kıvılcımlar rüzgarın da etkisiyle eve sıçrayıp tutuşturdu. Evin ahşap olması nedeniyle alevler kısa sürede yayılarak büyüdü. Yangın tüm evi sarınca içeriden çıkamayan Çığdaş, yanarak feci şekilde can verdi. Yangını gören vatandaşlar, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın söndürüldükten sonra jandarmanın evde yaptığı incelemede Çığdaş'ın cansız bedenine ulaştı. Savcının, incelemesinin ardından Çığdaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Hayatını kaybeden Çığdaş'ın eşi 88 yaşındaki Ramazan Çığdaş'ın da bir hafta önce kalp krizi geçirerek Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı