Kiralık yazlık Kalkan

Kiralık yazlık Kalkan

Kalkan Akdeniz Bölgesi’nde yer alan ufak ve sevimli bir beldedir. Antalya Kaş içerisinde bulunan belde küçük olmasına karşın çok büyük bir turizm potansiyeli taşımaktadır. Özellikle yaz aylarında beldenin nüfusu tatilciler nedeniyle 4-5 kat artmakta ve ya

Kalkan’da turizm potansiyelinin giderek yükselmesi ile birlikte belde üzerine bir çok konaklama tesisi kurulmuştur. Oteller, kiralık villalar, kiralık yazlıklar ve kiralık günlük yazlık sayısı her geçen gün de artıl göstermektedir. Normal zamanlar da sakin bir yaşamı olan Kalkan’da yaz aylarında gece hayatı da turist sayısıyla orantılı olarak hareketlenmektedir.  Hareketli gece hayatının bulunduğu yerlerin yanı sıra mütevazi kiralık yazlıkların da bulunduğu Kalkan’da aileniz ile de gürültüden ve stresten uzak bir tatil yapmanız mümkündür. Kalkan’ın tatil için tercih edilmesinde Kabutaj Plajı etkilidir. Harika bir manzaraya sahip olan Kabutaj Plajı kayalıklar arasında yer almaktadır ve Akdeniz’in en temiz sularının olduğu bir alanda bulunmaktadır. Çakıl taşlarından oluşan bu plaj küçücük olmasına rağmen turistler tarafından çok büyük ilgi görmektedir. İçerisinde bir çok mağara bulunan Kalkan’da bu mağaralar arasında en popüler olanı Mavi Mağara’dır. Kalkan’da lüks tatil yapmak isteyenler için ultra lüks villalar , daha uygun fiyatlara otel kalabalığından uzak tatil yapmak isteyenler için ise kiralık yazlıklar bulunmaktadır.

Kalkan hem muhafazakar tatil geçirmek isteyenler için hem de hareketli tatil imkanları arayanlar için ideal bir yerdir. Beldenin bir bölümü capcanlı bir gece hayatı , sabahlara kadar süren eğlenceler ile çalkalanırken bazı yerlerinde tamamen ailelerin kaldığı sakin yerler bulunmaktadır. Bu yönleri ile Kalkan hemen her kesime hitap eden hoş bir tatil beldesidir.

TatilVillam.com websitesi icin lutfen tiklayin.