KİRALIK ARAÇTA ESRARENGİZ ÖLÜMLER!

KİRALIK ARAÇTA ESRARENGİZ ÖLÜMLER!

Yalova'nın Altınova İlçesi'ne bağlı Tavşanlı beldesinde kiralık otomobil içinde iki kişi ölü bulundu.

Yalova’nın Altınova İlçesi’ne bağlı Tavşanlı Beldesi’nde, deniz kıyısında park etmiş kiralık otomobil içinde her ikisi de farklı kişilerle evli olan 27 yaşındaki Ümit Can Aydoğdu ve 25 yaşındaki Demet Akbaş adlı kadının cesetleri bulundu.

Yapılan ilk incelemede, elleri eşarp ile bağlı olan Demet Akbaş'ın boynundan vurularak öldürüldüğü, Ümit Can Aydoğdu'nun ise çenesinin altında sıkılan saçmalarda vurulduğu ortaya çıktı. Jandarma Ümit Can Aydoğdu'nun Demet Akbaş'ı öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali ile cinayet şüphesi üzerinde duruyor.

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı Beldesi’nde amatör maçların oynandığı deniz kıyısındaki sahanın yanında bugün vatandaşların ihbarı üzerine 54 VD 655 plaklı otomobil içinde Ümit Can Aydoğdu ve Demet Akbaş’a ait olduğu belirlenen iki ceset bulundu. Yapılan ilk incelemede, elleri eşarp ile bağlandıktan sonra boynuna sıkılan pomapalı tüfek ile öldürüldüğü, sürücü koltuğunda oturan Ümit Can Aydoğdu'nun ise çenesinin altından sıkılan saçmalar ile yaşamını yitirdiği tespit edildi. Gece meydana geldiği sanılan olay sonrası jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Elde edilen ilk bulgulara göre, Ümit Can Aydoğdu ve Demet Akbaş’ın Kaynarca İlçesi'nde oturdukları, ayrı kişilerle evli oldukları ve birer çocukları olduğu belirlendi.

Ayrıca, Demet Akbaş’ın dün gece saat 22.00 sıralarında Kaynarca Karaçalı Mahallesi’nde birlikte oturduğu kayınpederinin iki katlı evinde, kendi odasına çıkacağını söyleyerek yanlarından ayrıldığı, sabah evde olmadığını gören kayınpederinin Sakarya’nın Kaynarca İlçesi’ndeki jandarma komutanlığına kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.
Yalova Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Ümit Can Aydoğdu ve Demet Akbaş’ın cesetleri Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma, Ümit Can Aydoğdu'nun, tartıştıktan sonra Demet Akbaş'ı öldürüp intihar ettiği ihtimali ile çiftlerin öldürülme şüphesi üzerinde duruyor.

BİR ELİNİ KADININ ELLERİNE EŞARPLA BAĞLAMIŞ

Yalova’nın Altınova İlçesi’ne bağlı Tavşanlı Beldesi’nde otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurulmuş olarak bulunan Ümit Can Aydoğdu ve Demet Akbaş'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Araçta inceleme yapan jandarma ekipleri, Ümit Can Aydoğdu’nun bir elinin Demet Akbaş’ın ellerine eşarpla bağlandığını tespit etti. Yapılan inceleme sonunda Ümit Can Aydoğdu'nun önce Demet Akbaş'ı öldürdüğü, ardından da intihar ettiği ihtimali araştırılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı