Kılıçdaroğlu'nun kardeşi konuştu

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir'in Gaziemir İlçesi'ndeki Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi'nde bekçi olarak çalışırken işten çıkarıldığı bildirilen kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, "İki gündür işe gitmiyorum. Kafamı dinlemek istedim. İşt

DHA muhabirinin İzmir'in Buca İlçesi'ndeki bir kahvehanede bulduğu kardeş Celal Kılıçdaroğlu, işten çıkarıldığı iddialarıyla ilgili soruları yanıtladı.

İşten çıkarılmadığını, ağabeyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da konuyla ilgili bir açıklama yapıp yapmadığını bilmediğini söyleyen kardeş Kılıçdaroğlu, "İşverenimden, kafamı dinlemek için izin istedim. Ayrıca, gazetecilerin de ilgisinden bunaldım. Orada iş yapılamaz hale gelmişti, gelen gidenlerden dolayı. Bu yüzden iki gündür işe gitmiyorum. İşten çıkarılmadım sadece izin istedim. Şu anda dinleniyorum. İşverenim de ben de bu duruma şaşırdık" dedi.

Yaşadığı durumu telefonla ulaştığı ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'na da anlattığını dile getiren Kılıçdaroğlu, "Bana, `Tamam. Bir sıkıntın olursa ara beni' dedi" diye konuştu. 

Kılıçdaroğlu'nun çalıştığı firmanın sahibi Kemal Gözlü ise, işten çıkarılma durumunun söz konusu olmadığını, sadece kendilerinden istediği iznin yerine getirildiğini, yoğun ilgiden dolayı önümüzdeki on gün içerisinde Celal Kılıçdaroğlu'nun, Buca İlçesi'ndeki başta bir şantiyede görevlendirileceğini dile getirdi.