KILIÇDAROĞLU'NUN ACI KAYBI

KILIÇDAROĞLU'NUN ACI KAYBI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 75 yaşında ölen amcası Arslan Karabulut için Antalya'daki Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kültür ve Cemevi'nde tören düzenlendi.

CEMEVİNDE CENAZE TÖRENİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 75 yaşında ölen amcası Arslan Karabulut için Antalya'daki Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kültür ve Cemevi'nde tören düzenlendi. Alevi inancında 'Hakka Yürüme Erkanı' adı verilen törene Arslan Karabulut'un çocukları, sevenleri, CHP Antalya İl yöneticileri ile Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediyesi eski Başkanı Süleyman Evcilmen de katıldı. Alevi dedelerinden Ali Ünsal tarafından yönetilen törenin ardından Arslan Karabulut'un oğlu Bülent Uğur Karabulut ve kardeşleri, taziyeleri kabul etti. Törenden sonra Arslan Karabulut'un cenazesi Muratpaşa Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak Tunceli'ye götürülmek üzere yola çıktı.

Arslan Karabulut'un cenazesi yarın Tunceli'deki Pir Sultan Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından Nazimiye İlçesi'ne bağlı Ballıca Köyü'nde toprağa verilecek.

 

KILIÇDAROĞLU'NUN ACI KAYBI

KILIÇDAROĞLU'NUN ACI KAYBI

Kaynak:Haber Kaynağı