Kılıçdaroğlu'ndan yürüyüşte Rabia yanıtı

Kılıçdaroğlu'ndan yürüyüşte Rabia yanıtı

Başlattığı Adalet yürüyüşünün 15. gününde Düzce İl sınırlarından çıkmak üzere olan Kılıçdaroğlu konvoya yapılanlara böyle yanıt verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü sırasında yaptığı konuşmada "Bugün Düzce'den ayrılıyoruz, bize el sallayan, arada bir Rabia işareti yaparak bizi protesto ettiğini düşünen bütün Düzceli vatandaşlarıma yürekten selamlıyorum. Ben ne kadar adalet istiyorsam, benim siyasal düşüncelerimin karşısında olan vatandaşın da adalet isteme imkanı var. O nedenle onlar bizi protesto ederken biz onları alkışladık" dedi.

ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜN 15. GÜNÜ BAŞLADI

Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Şimdi yolumuz Sakarya, ondan sonra da Kocaeli ve İstanbul" dedi. Kılıçdaroğlu, şehit haberlerini hatırlatarak "Siz terörü bitirmek için ne istiyorsunuz! Her istediklerini aldılar ama bitmedi. 

Referandumda da "Evet oyu verin terör bitecek", yeri göğü afişlerle donattılar. Terör bitsin diye 'Evet' oyu veren vatandaşlarımın vicdanına sesleniyorum. Artık, kandırılıyorsunuz, bunun düşünün" dedi.

HER GÜN YENİ ŞEHİTLER GELİYOR

"Her gün yeni şehitler geliyor, şehit haberleri geliyor. Terörsüz bir Türkiye hepimizin ortak arzusu. Terör FETÖ'den mi geliyor, PKK'dan mı geliyor, DHKP-C'den mi geliyor, kimden gelirse gelsin teröre karşı hepimizin ödünsüz bir şekilde tavır almamız lazım. Siz terörü bitirmek için ne istiyorsunuz? Her istediklerini aldılar ama bitmedi. 

EVET VERİN TERÖR BİTSİN DEMİŞLERDİ NE OLDU ?

Referandumda da "Evet oyu verin terör bitecek", yeri göğü afişlerle donattılar. Terör bitsin diye 'Evet' oyu veren vatandaşlarımın vicdanına sesleniyorum. Artık, kandırılıyorsunuz, bunun düşünün. Bunların terörü bitirecekleri falan yok. Biz ülkemizde, terörün olmadığı, adaletin egemen olduğu bir ülkeyi inşa etmek istiyoruz. Bugün Düzce'den ayrılıyoruz, bize el sallayan, arada bir Rabia işareti yaparak bizi protesto ettiğini düşünen bütün Düzceli vatandaşlarıma yürekten selamlıyorum. 

RABİA İŞARETİ YAPANI ALKIŞLADIK

Ben ne kadar adalet istiyorsam, benim siyasal düşüncelerimin karşısında olan vatandaşın da adalet isteme imkanı var. O nedenle onlar bizi protesto ederken biz onları alkışladık. Olumsuz bir olay oldu, onun için çok sayıda Düzceliler geldiler, özür dilediler. Onların misafirperverliğini de daha iyi bilen birisiyim. Şimdi yolumuz Sakarya, ondan sonra da Kocaeli ve İstanbul."

İlgili Haberler