KILIÇDAROĞLU'NDAN YUMURTALI SALDIRI AÇIKLAMASI

KILIÇDAROĞLU'NDAN YUMURTALI SALDIRI AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara Kocatepe Camii'ndeki 2 şehidin cenaze töreninde yumurtalı protesto yapıldı. Kılıçdaroğlu protesto sonrası yaptığı açıklamada "bunu yapanın kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Hesabı sorulacak" dedi. Ola

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Van’ın Gürpınar İlçesi'nde PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş 37 yaşındaki Özgür Kara ve Mardin’in Nusaybin ilçesi'nde PKK'lilerin el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirmeleri sonucu şehit olan askerlerden Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım Ankara Kocatepe Camisinden son yolculuklarına uğurlandılar.  Cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kalabalık arasından yumurtalı protesto yapıldı. Bir yumurtanın Kılıçdaroğlu'na isabet ettiği bildiriliyor. 

İLK AÇIKLAMA 

Kılıçdaroğlu olaya ilişkin olarak "Buraya taşıyanların kim olduğunu gayet iyi biliyorum hesabı sorulacak. Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz. Ankara Büyükşehir'den militanları toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehde ve şehit ailelerine saygısızlık" dedi.

1 KİŞİ GÖZALTINDA 

Yumurtalı protestoyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı