Kılıçdaroğlu'ndan çok tartışılacak ' Kavurmacı ' açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan çok tartışılacak ' Kavurmacı ' açıklaması

Bugün 3. Adalet Yürüyüşüne başlayacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ömer Faruk Kavurmacı hakkında ' Çok tartışılacak' bir açıklama geldi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Önce tutuklanıp cezaevine konulan ardında özel hastane sağlık raporu ile salıverilen İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın zengin damadı, Ömer Faruk Kavurmacı'nın yeniden tutuklanmasına ilşkin çok çarpıcı bir açıklama yaptı. 

ÇOK TARTIŞILACAK AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu çok tartışma yaratacak olan Kavurmacı açıklamasınıi CHP Milletvekili Enis berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılarak cezaevine konulması ardından başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün üçüncü gününe başlamadan önce konuştu. 
DOĞRU BULMUYORUM

Yürüyüşü takip eden gazetecilerle yaptığı konuşmasında, "Ömer Faruk Kavurmacı için verilen tutuklama kararını doğru bulmuyorum" dedi.

ASLOLAN TUTUKSUZ YARGILAMADIR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ’Adalet Yürüyüşü’nün 3. gününe başlamadan önce açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, FETÖ/PDYnin iş adamları yapılanmasına yönelik soruşturmanın sanıkları arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaşın damadı Ömer Faruk Kavurmacı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması ile ilgili olarak "Kavurmacı’nın tekrar tutuklanması kararını doğru bulmuyorum. Yargıda çifte standart olmamalı. Aslolan tutuksuz yargılamadır" dedi.

İlgili Haberler