KILIÇDAROĞLU'NDAN AKP'YE ŞOK TWEET

KILIÇDAROĞLU'NDAN AKP'YE ŞOK TWEET

Kılıçdaoğlu'ndan AKP'ye çok ağır twitter mesajları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden takipsizlik kararı verilen 17 Aralık soruşturması ile ilgili olarak paylaşımda bulundu.

İSTANBUL SAVCISI TAKİPSİZLİK KARARI VERMİŞTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 17 Aralık soruşturması kapsamında, işadamı Rıza Sarraf, Barış Güler ve Kaan Çağlayan'ın da aralarında bulunduğu 53 kişi hakkında takipsizlik kararı verdi.

305 GÜN SONRA

Terör ve Örgütlü Suçlar Birimi Savcısı Ekrem Aydıner, 17 Aralık "Rüşvet ve Yolsuzluk" soruşturmasına 305 gün sonra takipsizlik kararı verdi. 65 sayfalık takipsizlik kararında, işadamı Rıza Sarraf, eski Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan ile eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan'ın da aralarında bulunduğu 53 kişi hakkında"Usulüne uygun delil toplanmadığı, suçun unsurlarının oluşmadığı ve herhangi bir örgüte rastlanmadığı" belirtildi.

ilgili-haber-kopru-fontu-079.jpg

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇOK SERT MESAJ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, mesajında “Tüm olanlardan sonra 17-25 Aralık haftası “Hırsızlar Haftası" olsun ve hırsızlar tarafından AKP Genel Merkezi'nde kutlansın” ifadelerini kullandı.

İŞTE O MESAJ

2-067.jpg

CUMHURBAŞKANLIĞI FORSU

Kılıçdaroğlu Ekim'de de Twitter hesabından Erdoğan'a ağır eleştiride bulunmuş ve attoğı tweet binlerce kişi tarafından rt edilmiş okunmuştu. 

ÇOK PYLAŞILAN O MESAJ

ryery-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı