KILIÇDAROĞLU'NA COŞKULU KARŞILAMA

KILIÇDAROĞLU'NA COŞKULU KARŞILAMA

Canlı Yayın

BÜYÜK COŞKU

İSTANBUL- CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışı için İstanbul’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yüzlerce partili coşkulu bir şekilde karşıladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakla saat 12.00’de Ankara’dan İstanbul’a geldi. Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için yüzlerce kişi Atatürk Havalimanı’na akın etti. VIP çıkışında Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet ilgiden dolayı zor anlar yaşadı. Polis eşliğinde VIP Salonu önünde bekleyen otobüse binen Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül halkı selamladı.


CHP'LİLERDEN YOĞUN İLGİ

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışı için Atatürk Havalimanı'ndan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ü partililer yol boyunca yalnız bırakmadı. Kılıçdaroğlu ve Sarıgül, D-100 Karayolu'ndaki vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı yaklaşık 4 saatte Levent'e gidebildi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakla saat 12.00’de Ankara’dan İstanbul’a geldi. Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için yüzlerce kişi Atatürk Havalimanı’na akın etti. VIP çıkışında Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet ilgiden dolayı zor anlar yaşadı. Polis eşliğinde VIP Salonu önünde bekleyen otobüse binen Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül halkı selamladı. Levent'te bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın yeni binasının saat 14.00'teki açılışına yetişmek için hemen yola çıkıldı. Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle Kılıçdaroğlu ve Sarıgül'ü taşıyan otobüs bir saatte ancak havalimanından çıktı. D-100 Karayolu boyunca CHP konvoyunun önünü kesen vatandaşlar "Başbakan Kemal", "El ele kol kola omuz omuza", "Çare Sarıgül" şeklinde slogan attı.


Yolda vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu ve Sarıgül'e bazı vatandaşlar bozkurt işareti yaptı. Sarıgül, onlara da gülerek el salladı. CHP konvoyuna önünde motosikletli bir grup eşlik etti. CHP bayraklı Noel baba şapkalı bir partili de dikkat çekti. Bakırköy'de ise otobüsün önünü kesen bir folklor ekibi davul zurna eşliğinde oynadı. Bazı yerlerde ise gençler meşale yakıp konfeti patlattı.


İzdihamın yaşandığı D-100 Karayolu'nda trafik sıkışıklığı yaşandı. Trafik sıkışıklığı nedeniyle konvoy Levent'e yaklaşık 4 saatte varabildi.


İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:


"Türkiye Cumhuriyeti'nin bir diktatör tarafından yönetildiğini artık herkes biliyor. 9 şiddetinde deprem oldu dedim ama acaba o duyar mı? 


Benim kısır bir çekişmenin içine girmek istiyor. Diyor ki CHP'nin Genel Müdürü. Sen önce şunu bil Genel Müdürü olmak değil CHP'nin bekçisi olmak benim için onurdur.


Hırsızı savunan adama Başbakan denir mi?


Zalimin karşısında mazlumun yanında olacağız. Hiçbir yurttaşımız bizim kitabımızda ötekileştirilmez.


Yolsuzluk yaptılar ortaya çıktı. Çıktı ama arkadan 'devlette çeteler var' diyor. Bu çeteler senin yolsuzluğunu ortaya çıkarttıktan sonra mı aklına geldi. Artık bu milleti kandırmayacaksın. Bun aizin vermeyeceğiz. Sen Ayakkabı Kutusu Partisi'sin artık.


Orduya da kumpas kurdular diyor. Yeni mi aklın başın ageldi senin. Biz orduya gölge düşürülüyor deyince bize Ergenekoncu diyorsun. Sen samimi değilsin. Sana bir tek önerim var. Aklını başına topla ve milletin yakasından düş.


Bunlar yetimin hakkına göz koyanlardır. Bunlar çıngıraklı yılanlardır.


Onların hortumlarını kesmek İstanbullunun elinde.


Halkına hesap vermeyen siyasetçi namuslu siyasetçi değildir.


Helal paranın ayakkabı kutusunun içinde ne işi var? Haram paraysa ey Recep Tayyip Erdoğan o haram parayı hangi yüzle savunuyorsun sen? Helal para kazananın buna cevaı vardır.


Çocuğunuz işsizse sebebi bunlardır. Bunlar malı götürüyorlar. İstanbul'u alacağız. Türkiye'ye temiz siyaseti getireceğiz.


Kul hakkı yiyene oy verirseniz siz de o günaha ortak olursunuz. Sen çete reisini görmek istiyorsan aynaya bakarsın çete reisini görürsün.


Ben Cemaat falan anlamam. Ülkeyi kim yönetiyorsa benim muhatabım odur. 11 yıldır neden konuşmadın? Sen çete reisisin."

Kaynak:Haber Kaynağı