Kılıçdaroğlu Sargül Olayına Son Noktayı Koydu

Kılıçdaroğlu Sargül Olayına Son Noktayı Koydu

KILIÇDAROĞLU'UNDAN SARI GÜL'E SON NOKTA

Yerel seçimler yaklaştıkça, her dönemde olduğu gibi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yine çok konuşulmaya başlandı. CHP tabanının bir türlü benimsemediği Sarıgül'ün CHP'ye dönüşü yılan hikayesine dönmüş durumda. Kulislerde bir çok spekülasyon konuşulurken Kılıçdaroğlu katıldığı bir TV programında yaptığı açıklama ile Mustafa sarıgül'ün CHP'ye geçişi ihtimali kuvvetleniyor izlenimi bıraktı.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk TV'de Enine Boyuna programında şu anda Ece Üner'in sorularını yanıtlıyor.
 
Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün partiye katılımıyla ilgili olarak "Mustafa Sarıgül'ün durumu bir başvuru olmadığı için Parti Meclisi'nde görüşülmedi. Sarıgül'den partiye dönüş için adım bekliyoruz. Eski hastalıklardan partinin arınması gerekiyor. Bölünme, hizipçilikle geliyorlarsa kimse gelmesin" dedi.
 
'SARIGÜL AK PARTİ'YE GEÇECEK' DEDİKODULARINA YANIT!
 
Sarıgül'ün bu yönde bir kararı var mı yok mu bilmiyorum. Fakat kendisi 'ben sosyal demokratım' diyorsa onun adresi CHP'dir o zaman, bu kadar açık!
 
Herkes giyiminde kuşamında özgürdür. İstanbul'da merdiven altı atölyelerde, binlerce kadın
başörtülü kadın çalışıyor. Yüzde doksanı sigortasız. O kadınları sorunlarıyla ben ilgileniyorum. Ben ayırım yapıyor muyum? Hayır. Yine benim inandığım bir şey var; en büyük günahın bize kul hakkı yemek olduğunu öğretmişler.

MELİH GÖKÇEK'E GÖNDERME

Ankara'da bir demir kafes vardı, kimin parasıyla yapıldı? Bizim paramızla yapıldı. O kafes yine bizim paramızla yıkılıyor. Onun hesabı soruluyor mu? Yapılmıyor.